Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/-8/3

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 4/3

Ακριβώς όπως την Άνοιξη ανθίζουν τα λουλούδια, έτσι και τα floral φορέματα γίνονται τα πιο in fashion κομμάτια της σεζόν. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τα υιοθετήσετε στο εξής, από το πρωί

έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις. Επειδή ο καιρός όμως ακόμα δεν είναι και στα καλύτερά του, σας συμβουλεύουμε να πείτε ναι σε όσα έχουν μαύρη βάση, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB με τιράντες, μεσάτο και μίνι, με μαύρη βάση και χρωματιστά λουλούδια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα κοντομάνικο λευκό T-shirt, επίσης της BSB, κολιέ, Leio Ross και ένα ζευγάρι μπεζ δερμάτινες western μπότες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το Bright Idea Illuminating Stick της Nyx στην απόχρωση Coralicious που χρησιμοποιήθηκε ως ρουζ και στα χείλη το κραγιόν Frost της MAC. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα χαμηλό pony tail με όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τρίτη 5/3

Το λατρεμένο πουά για αυτή τη σεζόν αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία huge trend και πραγματικά θα το δείτε παντού, σε ρούχα και αξεσουάρ. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το… βάλετε και εσείς στην γκαρνταρόμπα σας, αφού πραγματικά μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashionπου αποτελείται από ένα μαύρο στράπλες μπούστο και ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι, 3/4, με λευκά πουά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ψηλοτάκουνες λευκές γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές την υγρή σκιά Liquid Metal Fore Eyes & More της Radiant, τις βλεφαρίδες Whisipes της Ardell, το ρουζ Danity της MAC, τις γυαλάδες με το Glazed Donut Highlighter της Ofra και στα χείλη δυο κραγιόν, το Coral Shore, RD 309 της Shiseido και το Luxe Matte Lip Color, Nude Reality της Bobbi Brown. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι , ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τετάρτη 6/3

Ανεξάρτητα από το στυλ σας, είτε είναι κλασικό, είτε girly, είτε μοντέρνο, σας προτείνουμε τώρα που είναι πια Άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν, να υιοθετήσετε τα floral φορέματα. Είναι ιδιαίτερα κομψά και αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της μέρας. Επιλέξτε ένα που να κολακεύει τη σιλουέτα σας και ενισχύστε το με fashion αξεσουάρ, όπως μια western ζώνη ή ένα ζευγάρι western booties. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Access Fashion, μακρύ, με μαύρη βάση και λουλούδια, off the shoulder, μακρυμάνικο με άνοιγμα στο μπούστο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους Leio Ross, μια μαύρη δερμάτινη western ζώνη από προσωπική συλλογή και μαύρα δερμάτινα διάτρητα western booties με ξύλινη σόλα, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το Telling Glow της MAC που χρησιμοποιήθηκε ως σκιά και ως ρουζ, τις γυαλάδες με το Bronzing Powder No 2 της Seventeen και στα χείλη το κραγιόν Coral Bliss της MAC. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της μια ατημέλητη κοτσίδα ψαροκόκαλο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Πέμπτη 7/3

Ναι, όλες σας αγαπάτε τις φούστες και τα φορέματα αλλά έχετε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα παντελόνια, αφού ποτέ δεν σας απογοητεύουν. Και δικαιολογημένα, αφού είναι πρακτικά, άνετα, σούπερ στυλάτα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, από το γραφείο, μέχρι μια χαλαρή βραδινή έξοδο. Αυτή τη σεζόν πείτε ναι στα ίσια και χαλαρά που μοιάζουν με παντελόνες που αποτελούν hot trend. Σε αυτή την τάση έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από μία λεπτή πλεκτή μπλούζα σε εφαρμοστή γραμμή, μακρυμάνικη με V ντεκολτέ και διακοσμητικά χρυσά κουμπιά στους ώμους και ένα ίσιο χαλαρό παντελόνι σε μπεζ χρώμα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη με χρυσή αγκράφα από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα western mules, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Nude Beach της εταιρείας The Balm και το ρουζ Balm Beach επίσης από την The Balm. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Παρασκευή 8/3

Τα κοστούμια φέτος, όπως έχουμε πει πολλές φορές, αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις. Ανδρόγυνο αλλά απόλυτα θηλυκό, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις και να σας βγάλει πραγματικά ασπροπρόσωπες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα off white κοστούμι της εταιρείας Marella που αποτελείται από ένα μονόκουμπο σακάκι μαζί με μια ψηλόμεση παντελόνα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο body και φαρδιά ζώνη με μεταλλική αγκράφα και τα δύο από προσωπική συλλογή και μπεζ δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Naked Eyeshadow Palette της εταιρείας Urban Decay, το ρουζ Style Frost της εταιρείας MAC, τις γυαλάδες με το Face Studio Bronze της Maybelline και στα χείλη το κραγιόν Coral Bliss της MAC. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα