Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/05-1/06

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο – να σου θυμίσουμε πως την Τετάρτη 30/5 η εκπομπή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω απεργίας.

Δευτέρα 28/5

Το λευκό μπλουζάκι με το τζιν σορτς

είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα και βολικά σύνολα του καλοκαιριού και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ, τόσο στην πόλη, όσο και κατά τη διάρκεια των διακοπών στο αγαπημένο σας ελληνικό νησί. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μια λευκή off shoulder μπλούζα με βολάν στο μπούστο και 3/4 μανίκια, ένα τζιν σορτς σε μπλε χρώμα και μια ταμπά πλεκτή ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι από ψάθα σε σκούρο μπεζ χρώμα από τα καταστήματα Tsakiris Mallas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τη σκιά Ruddy από την εταιρεία MAC, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Gold Deposit της MAC και στα χείλη το κραγιόν OR 417 Fire Topaz από τη Shiseido και ο Δημήτρης Στράτος τα ανάλαφρα κύματα στα μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση

Τρίτη 29/5

Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σας λέμε πως το jumpsuit, η ολόσωμη δηλαδή φόρμα αποτελεί ένα από τα κομμάτια κλειδιά που πρέπει να έχετε όλες στην γκαρνταρόμπα σας, αφού μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, χωρίς να κάνετε στυλιστικά ατοπήματα. Κάθε φορά απλά τη συνδυάζεται με τα παπούτσια που θέλετε, από αθλητικά μέχρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και πλατφόρμες και τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στο σύνολό σας. Σε αυτή έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ANT1 με μια κοντομάνικη ολόσωμη φόρμα σε μπλε ρουά, με διακοσμητικό βολάν στους ώμους από την εταιρεία Desiree Fashion. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα animal print πέδιλα με χοντρό τακούνι Tsakiris Mallas και εντυπωσιακούς μπρονζέ κρίκους από τη Folli Follie.

Πέμπτη 31/5

Το πουκαμισοφόρεμα σε γήινες αποχρώσεις αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και σας προτείνουμε να το αποκτήσετε και να του δώσετε πρωταγωνιστική θέση στη γκαρνταρόμπα σας. Αέρινο, βολικό και σικ μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε πολλές περιστάσεις. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνη η Φαίη μας για τη σημερινή της εμφάνιση στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μπεζ αμάνικο midi φόρεμα με γιακά και κουμπιά στο μπροστινό μέρος μέχρι τη μέση και ζώνη με την υπογραφή της εταιρείας Zini. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα animal print πέδιλα Casadei από τον Καλογήρου και εντυπωσιακά plated και φαρδιά δαχτυλίδια σε μαύρο και ασημί από τη συλλογή My FF της Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τη sunkissed επιδερμίδα, τα μάτια με σκιές σε γήινες αποχρώσεις από την παλέτα Naked Ultimate Basics της εταιρείας Urban Decay και λεπτή γραμμή eyliner, το ρουζ Just a Pinch από τη MAC και στα χείλη το κραγιόν Japanesse Maple από τη MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό tail με όγκο.

Παρασκευή 1/6

Το shirt dress, γνωστό ως πουκαμισοφόρεμα ή σεμιζιέ, είναι από τις πιο hot επιλογές για αυτή τη σεζόν. Και δικαιολογημένα, αφού είναι ανάλαφρο, δροσερό, βολικό και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί στις διακοπές στο νησί και στην παραλία πάνω από το μαγιό σας, μέχρι κάπου επίσημα. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας και την πρώτη του Ιουνίου, με ένα μακρύ πράσινο σμαραγδί σεμιζιέ φόρεμα με χρυσά διακοσμητικά κουμπιά και ζώνη από την εταιρεία Access. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με flat δερμάτινα σανδάλια σε καφέ χρώμα, διακοσμημένα με χρυσά τρουκς, Tsakiris Mallas και δυο εντυπωσιακά χρυσά βραχιόλια της Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε βερικοκί αποχρώσεις με πρωταγωνιστές την καφέ σκιά στο καπάκι του ματιού, τις γυαλάδες με το Golden Deposit της MAC, τα τονισμένα μήλα με το ρουζ Hot Mama της εταιρείας The Balm και τα χείλη, που βάφτηκαν με το μολύβι Νο 28 Peach της Seventeen και από πάνω το gloss Pink Lemonade της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, tsakiris mallas, folli follie, απεργια, τζιν, σορτς, εταιρεία, bsb, μπλε, μπεζ, mac, fire, shiseido, ant1, ώμους, fashion, print, follie, ΑΝΤ1, midi, ultimate, urban, shirt, ιουνίου, access, golden, pink, απεργια οσε, απεργιες σημερα, απεργια 9 ιουνιου, απεργια 15 ιουνιου, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, απεργια 28 ιουνιου, απεργια 29 ιουνιου, στρατος, ξανα, βραχιολια, tsakiris mallas, αθλητικα, αξεσουαρ, μαγιο, νησι, σημερινη, σμαραγδι, ant1, bsb, mac, ultimate, urban, απλα, ασημι, βραδυ, γωγω, δαχτυλιδια, δερματινα, εβδομαδα, εταιρεία, ζωνη, ισια μαλλια, καλογηρου, κυματα, λευκη, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, ματια, μπλε, τζιν, παντα, ολοσωμη φορμα, παπουτσια, πεδιλα, πλατφορμες, υπογραφη, πρωταγωνιστες, πρωι, σανδαλια, σεζον, συγκεκριμενα, στυλιστα, φορμα, φορα, χειλη, χρωμα, ψαθα, ψηλοτακουνα, ωρες, access, δημητρης, εμφανισεις, fashion, folli follie, follie, fire, golden, ιουνίου, λευκο, μπεζ, midi, ογκο, pink, print, shiseido, shirt, σορτς, ώμους
Τυχαία Θέματα