Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25-29/9

Τελείωσε και η δεύτερη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου -να σας ενημερώσουμε πώς την Τρίτη το Πρω1νό δεν βγήκε στον αέρα λόγω απεργίας .

Δευτέρα 25/9

Μπορεί οι επιρροές από την… Άγρια Δύση και το αγαπημένο… αστεράτο print να συνυπάρχουν αρμονικά σε μια εμφάνιση; Ναι και μάλιστα

το αποτέλεσμα να είναι πρωτότυπο, τέλειο και super stylish. Αναφερόμαστε φυσικά στη σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας που είχε πολλά και διαφορετικά στοιχεία αλλά που όλα έδεναν αρμονικά μεταξύ τους -για άλλη μια φορά θα σας τονίσουμε πως η μόδα είναι ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να το φοβάστε και πως όλα είναι θέμα σωστού συνδυασμού. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα εκρού πουκάμισο με μαύρα αστέρια και βολάν, σεταρισμένο με μια μίνι μαύρη δερμάτινη φούστα και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το… western look της που έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα booties Mark Milan, ασημένιο κολιέ με αστέρι Folli Follie και γυαλιά ηλίου Charlie Max. To natural μακιγιάζ της με τα τονισμένα μάτια σε καφέ αποχρώσεις έγινε από τον Γιάννη Σίσκο και τα σπαστά και ανάλαφρα μαλλιά της με την χωρίστρα στο πλάι από τον Δημήτρη Στράτο.

Τετάρτη 27/9

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι το δέρμα. Είτε μιλάμε για σακάκια και φούστες, είτε για παντελόνια και φορέματα. Αυτήν ακολούθησε σήμερα πιστά η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό -χτες, όπως γνωρίζετε δεν βγήκε στον αέρα λόγω απεργίας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα μίνι λευκό δερμάτινο φόρεμα με sixtees αναφορές -κοντό μανίκι και εβαζέ- από την εταιρεία Access. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ροζ booties Tsakiris Mallas. Το natural μακιγιάζ της με τις γυαλάδες και τις γήινες αποχρώσεις έγινε σήμερα από την Γωγώ Νικηφοράκη και τα χαλαρά κυματιστά μαλλιά της από τον Δημήτρη Στράτο. Το Fashion Tip της ημέρας: Συνδυάστε το δέρμα με κομμάτια από δαντέλα και έντονα χρώματα για ένα ακόμα πιο stylish αποτέλεσμα. Για μια ακόμα πιο sexy εμφάνιση, ακολουθήστε το παράδειγμα του σχεδιαστή David Koma και φορέστε δερμάτινες φούστες ή παντελόνια με πουλόβερ με έναν ώμο και βαθύ ντεκολτέ.

Πέμπτη 28/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε ξανά για το δέρμα, την πιο hot τάση της μόδας για τη σεζόν που διανύουμε, σε φούστες, φορέματα, παλτό και παντελόνια -αν δεν έχετε ακόμα επενδύσει σε αυτό, σας συμβουλεύουμε να το κάνετε. Ένα υλικό που προτιμάει συχνά η Φαίη μας για τις εμφανίσεις της τόσο στο Πρω1νό, όσο και στην καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με μια ψηλόμεση δερμάτινη pencil φούστα, συνδυασμένη με ένα μεταξωτό λευκό τοπ και τα δύο από την εταιρεία Zini. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα βελούδινα πέδιλα Mark Milan και κολιέ – αλυσίδα από την καινούργια συλλογή της Folli Follie με τίτλο “Wonder Fly”. Το μακιγιάζ της Φαίης μας έγινε σήμερα από την Γωγώ Νικηφοράκη σε γήινες αποχρώσεις με γυαλάδες στα ζυγωματικά και τα ίσια μαλλιά της με την χωρίστρα στη μέση από τον Δημήτρη Στράτο.

Παρασκευή 29/9

Το sport chic look θα είναι πάντα από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας, όλες τις σεζόν και σας προτείνουμε να το ακολουθήσετε πιστά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό που είχε αθλητικό στοιχείο -αναφερόμαστε στο φούτερ- και την πιο chic πινελιά με τα μαύρα πέδιλα. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα σύνολο από την BSBπου αποτελείται από γκρι βελούδινο φούτερ – το βελούδο εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί και αυτή τη σεζόν – και τζιν σορτς. Το look της έφερε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα και ολοκληρώθηκε με μαύρα πέδιλα με οικολογική γούνα Mark Milan και σκουλαρίκια – αστεράκια από την Folli Follie. Το μακιγιάζ της Φαίης μας έγινε σήμερα από την Γωγώ Νικηφοράκη και ήταν σε γήινους τόνους και το ατημέλητο pony tail με όγκο στα μαλλιά της από τον Δημήτρη Στράτο.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18-22/9

Keywords
Τυχαία Θέματα