Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25-29/12

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και μάλιστα η τελευταία του 2017 και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 25/12

Στο κόκκινο, το πιο γιορτινό και ιδιαίτερο χρώμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο χριστουγεννιάτικο Πρω1νό, πετυχαίνοντας ένα τέλειο μονόχρωμο look, που όπως σας έχουμε πει πολλές φορές αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και σας προτείνουμε

να το υιοθετήσετε και εσείς. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα κόκκινο μακρύ σεμιζιέ φόρεμα- γαλλική λέξη που σημαίνει πουκαμισοφόρεμα- custom made από την BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με κόκκινα καστόρινα booties με βολάν, ψηλοτάκουνα και μυτερά, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια και τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της. Tip of the day: Επενδύστε και εσείς σε ένα μονόχρωμο look για την αποψινό εμφάνισή σας στο ρεβεγιόν. Για μια statement εμφάνιση, επιλέξτε ένα έντονο χρώμα, σαν το κόκκινο της Φαίης μας.

Τρίτη 26/12

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως οι λεπτομέρειες παίζουν καταλυτικό ρόλο σε ένα look και μπορούν άνετα να την απογειώσουν ή να την καταστρέψουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας, μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα μαύρο μίνι πλεκτό ζιβάγκο φόρεμα Zini που είχε την πιο ωραίο και γιορτινή λεπτομέρεια στη φούστα του, ασπρόμαυρα μαραμπού φτερά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρα βελούδινα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan και μαύρα μεταλλικά σκουλαρίκια από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές το γατίσιο eyeliner, το τόνισμα στην εσωτερική κόγχη με ιριδίζουσες σκιές και τα nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ατημέλητο χαμηλό σινιόν με όγκο.

Τετάρτη 27/12

Οι παγιέτες πρωταγωνιστούν στις ενδυματολογικές επιλογές σας όλη τη διάρκεια των γιορτών. Τις επιλέγετε συνήθως για τις βραδινές σας εμφανίσεις, όμως σήμερα θα σας δείξουμε πως μπορείτε να τις φορέσετε από το πρωί, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα απλό αλλά ιδιαίτερο σύνολο από την BSB που αποτελείται από ένα λευκό T-shirt και ένα ψηλόμεσο κολάν από μαύρη παγιέτα. Τo look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μεταλλική χρυσή ζώνη, επίσης BSB, μαύρα δερμάτινα booties πέδιλα Maria Kotsonas shoes και δυο τέλεια και άκρως εντυπωσιακά κολιέ της Folli Follie. H Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγνιστές τα τονισμένα μάτια και τα nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα ανάλαφρα μαλλιά με όγκο – για να τα πετύχετε και εσείς, φορμάρετέ τα με ρόλει.

Πέμπτη 28/12

Το total black look είναι δυναμικό, βολικό, ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και όσο κι αν οι τάσεις της μόδας θα αλλάζουν κάθε σεζόν με κινηματογραφική ταχύτητα, εκείνο θα παραμένει in fashion. Σε αυτό το χρώμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή της εμφάνιση στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο μίνι φόρεμα με όγκο στα μανίκια ψηλά στους ώμους από την Desiree Fashion. Το look της που… ήρθε κατευθείαν από τα 80’s έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες καστόρινες μπότες με στρας, μέχρι τη μέση της γάμπας, Tsakiris Mallas και δαχτυλίδια Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές το ανάποδο smokey σε μπλε αποχρώσεις και λάμψεις στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος κυματιστά μαλλιά με όγκο, πιασμένα μισά μισά, ένα από τα πιο αγαπημένα χτενίσματα όλων σας.

Παρασκευή 29/12

H Φαίη μας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 για τελευταίο φορά φέτος, ανανεώνοντας το ραντεβού με όλους για του… χρόνου. Και η εμφάνισή της ήταν ιδιαίτερη και πολύ κομψή, δίνοντάς σας μια τέλεια ιδέα για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο Πρω1νό με ένα σταυροκούμπωτο κοστούμι από την Access, στο ωραιότερα και πιο πολυτελές χρώμα, το λευκό, αποδεικνύοντας πως ταιριάζει υπέροχα όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και στην καρδιά του χειμώνα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα δερμάτινα booties Dukas και κολιέ με διακοσμητική πεταλούδα από την Wonderfly Collection της Folli Follie -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με μαύρα γυαλιά ηλίου Folli Follie. Η Γωγώ Νιηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τους γήινους λαμπερούς τόνους, τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και το nude κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα