Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21-25/05

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 21/5

Το κόκκινο είναι χωρίς καμία αμφιβολία το χρώμα που έχει ταυτιστεί απόλυτα με τον έρωτα, την αγάπη και το πάθος. Σύμφωνα μάλιστα με επιστημονικές έρευνες που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας, οι γυναίκες που το φορούν

φαίνονται πιο ελκυστικές στους άνδρες. Γι’ αυτό και σας συμβουλεύουμε να το έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και να το επιλέγετε για τις εμφανίσεις σας, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας μόδας BSB, ένα κόκκινο στενό μίνι φόρεμα με λεπτή τιράντα και κρουαζέ στο μπούστο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά μαύρα ψηλοτάκουνα booties με απλικαρισμένα λουλούδια, Tsakiris Mallas – για τις ανάγκες του shooting του look η Φαίη μας πόζαρε με κόκκινο σακάκι BSB και μαύρη τσάντα Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε αγαπημένες κοραλί αποχρώσεις και πρωταγωνιστές στα μάτια τη σκιά Ruddy της MAC, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Gold Deposit Highlighter της MAC, το ροοζ Metal Fushion No 05 της Kiko και στα χείλη έναν συνδυασμό από δυο κραγιόν της MAC, το Sweet and Sour και το Shy Girl και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια ανάλαφρα μαλλιά της με τον όγκο και τη χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 22/5

Το τζιν σορτσάκι είναι χωρίς καμία αμφιβολία το ρούχο -σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Άνετο, βολικό, ευκολσυνδύαστο, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, τόσο με σανδάλια και ψηλοτάκουνα πέδιλα, όσο με πλατφόρμες και αθλητικά. Αυτή τη σεζόν σας προτείνουμε να το σετάρετε με boho μπλουζάκια, πετυχαίνοντας έτσι τον τέλειο συνδυασμό της θηλυκότητα με τον ρομαντισμό των 70’s, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο που αποτελείται από μια λευκή boho μπλούζα με δέσιμο και σχέδια στα μανίκια,Salty Dream και ένα γκρι τζιν σορτς με σκισίματα από την εταιρεία μόδας BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ καστόρινα wedges Tsakiris Mallas και μπρονζέ κρίκους από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές την σκιά σε μορφή στικ Shadow Unfriendly Skills από την εταιρεία Ardell, το ρουζ Baked Powder Rose D’ Oro No 02 από την Milani και στα χείλη το κραγιόν στην απόχρωση Rose από την Beauty is Life και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια ψηλή κοτσίδα ψαροκόκαλο.

Τετάρτη 23/5

Τα 50’s φορέματα σαν εκείνο που φόρεσε πριν από πάρα πολλά χρόνι η θεά Marylin Monroe όταν στάθηκε πάνω από τη σχάρα του μετρό της Νέας Υόρκης και άφησε τον αέρα να το ανεμίσει και να φανούν τα πόδια και το εσώρουχό της, αποτελούν μεγάλη τάση της σεζόν. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λευκό φόρεμα από την εταιρεία Desiree Fashion με 50’s στοιχεία, αμάνικο με διακοσμητικά πέτα και γιακά,, κρουζέ στο στήθος και μακριά φούστα κλος που καταλήγει κάτω από το γόνατο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με nude περλέ ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες Dukas και εντυπωσιακά βραχιόλια σε μαύρο και ασημί από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές την Air Touch Finishing Powder Νο 4 της Radiant για λίγο πιο sun kissed επιδερμίδα, το eyeliner της Shiseido στην απόχρωση shikkoku black, το ρουζ Hot Mama από την The Balm και στα χείλη το κραγιόν Shy Girl από την MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ατημέλητο banana bun με όγκο.

Πέμπτη 24/5

To broderie anglaise που είναι σαν το δικό μας βελονάκι, αποτελεί μία τεχνική που περιλαμβάνει μια σειρά από στοιχεία από κεντημένη δαντέλα και κοφτά διακοσμητικά σχέδια. Γνώρισε μεγάλη δόξα στην Αγγλία, τον 19ο αιώνα και τα τελευταία χρόνια δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Και δικαιολογημένα, αφού μπορεί να απογειώσει το σύνολό σας και να του δώσει μια ρομαντική νότα. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Zini, ένα μαύρο μακρύ broderie anglaise φόρεμα, off shoulder, με διακοσμητικά βολάν, τόσο στο μπούστο όσο και στους ώμους και κουμπάκια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα wedges από ψάθα, Tsakiris Mallas και μπρονζέ κρίκους από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το eyeliner της Shiseido στην απόχρωση shikkoku black, το ρουζ Just a Pinch από τη και στα χείλη το κραγιόν Bite D’ Georgia και ο Δημήτρης Στράτος τα ανάλαφρα κύματα στα μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση.

Παρασκευή 25/5

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το wrap dress ή κρουαζέ, που αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα, πιο θηλυκά και σικ ρούχα. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το έχετε στην γκαρνταρόμπα σας, είτε μόνόχρωμο, είτε με ένα ενδιαφέρον και παιχνιδιάρικο print. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την Access, ένα girly λευκό μίνι κρουαζέ φόρεμα με ρομαντικά μικρά λουλούδια, με τιράντες διακοσμημένες με βολάν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas και τρία εντυπωσιακά βραχιόλια σε ασημί. μαύρο και μπρονζέ από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Wispies από την Ardell και το ρούζ Pinko Peach από την εταιρεία MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα ανάλαφρα κύματα στα μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, το φως, tsakiris mallas, folli follie, φως, ΑΝΤ1, bsb, follie, mac, sweet, girl, τζιν, boho, dream, γκρι, σορτς, εταιρεία, μπεζ, shadow, rose, oro, beauty, life, μετρο, fashion, dukas, air, sun, eyeliner, shiseido, black, ώμους, georgia, wrap, print, access, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, Καλή Χρονιά, ξανα, βραχιολια, tsakiris mallas, αθλητικα, γοβες, λουλουδια, ρουχα, φορεματα, φως, bsb, dukas, mac, wrap, αγαπη, ασημι, βλεφαριδες, βραδυ, γκρι, γωγω, γονατο, δοξα, δωσει, εβδομαδα, ερευνες, εταιρεία, θεα, θηλυκα, κυματα, λευκη, λειπει, μαυρο, μακιγιαζ, μακρια, μαλλια, ματια, μινι, μπλουζακια, μορφη, τζιν, παντα, παθος, πεδιλα, πλατφορμες, υπογραφη, πρωταγωνιστες, πρωι, σανδαλια, σεζον, συγκεκριμενα, σειρα, στυλιστα, σχεδια, ταση, τιραντες, το φως, τρια, φαινονται, χειλη, χρωμα, ψαθα, ψηλοτακουνα, air, access, eyeliner, beauty, black, boho, sun, δημητρης, dream, εμφανισεις, εσωρουχο, fashion, folli follie, follie, georgia, girl, λευκο, life, sweet, μπεζ, ογκο, oro, ποδια, print, rose, shadow, shiseido, σημα, σορτς, σχαρα, ώμους
Τυχαία Θέματα