Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18-22/06

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 18/6

Το λευκό πουκάμισο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο διαχρονικά και κομψά ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα είναι πάντα in fashion, όσο κι αν οι τάσεις αλλάζουν κάθε σεζόν. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την

εμφάνισή της στο Πρω1νό την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα πουκάμισο off white με δέσιμο στη στη μέση και μαύρες αθλητικές ρίγες μανσέτα, μαζί με ένα γκρι skinny τζιν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρα ψηλοτάκουνα λουστρίνα πέδιλα με τρία λουράκια με την υπογραφή Tsakiris Mallas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές την υγρή σκιά στην απόχρωση Super Nova από την Make Me Up Cosmetics, τις γυαλάδες στο πρόσωπο που έγιναν με το highlighter στην απόχρωση Glow Goal από την OFRA X NikkieTutorials και στα χείλη το κραγιόν Rouge Volupte Shine No 31 της YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα ελαφρά κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 19/6

Το λιλά είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν και σας προτείνουμε να την φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας, από τις πιο χαλαρές σας, έως τις πιο επίσημες. Αν σας αρέσουν τα παστέλ τότε είστε σε καλό δρόμο και μην διστάσετε να επενδύσετε σε ένα κοστούμι, ή σε ένα μακρύ φόρεμα. Αν πάλι τα θεωρείτε λίγο γλυκανάλατα, αποκτήστε τα σε τσάντες και αξεσ0υάρ. Στο λιλά έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Desiree Fashion, μακρύ, βαμβακερό, σε λιλά, αμάνικο με διακοσμητικό βολάν στους ώμους και ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με shiny εκρού wedges Tsakiris Mallas και εντυπωσιακούς ασημένιους κρίκους Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που κινήθηκε σε λιλά αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές την υγρή σκιά Liquid Metal For Eyes & More της Radiant στην απόχρωση Νο 13 και στα χείλη το κραγιόν Volupté Tint-in-Balm No 3 της YSL και από πάνω το vinyl gloss Holographic No 18 της Radiant και ο Δημήτρης Στράτος ένα spanish τραβηγμένο σινιόν με όγκο ψηλά και στο πιάσιμο και ατημέλητο μπροστά.

Τετάρτη 20/6

Το τζιν είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα κλασικά και διαχρονικά ρούχα που δεν έχει να κάνεις με τις τάσεις και πάντα θα είναι μέσα στη μόδα. Σε αυτό επένδυσε η Φαίη μας για τη σημερινή της εμφάνισή στο Πρω1νό, επιλέγοντας δυο κομμάτια, ένα πουκάμισο και ένα τζιν σορτς που δίνουν την αίσθηση ενός ενιαίου ρούχου, τύπου playsuit. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα τζιν ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, συνδυασμένο με ένα ψηλόμεσο τζιν σορτς, ακριβώς στον ίδιο τόνο, διακοσμημένο με παγιέτες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρη ζώνη από προσωπική συλλογή και λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που κινήθηκε σε λιλά αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τη σκιά από την παλέτα It’s Everything από τη συνεργασία της Mariah Carey με τη MAC και στα χείλη το περίγραμμα Νο 04 της Radiant, το κραγιόν Beauty is Life 01 c ροζέ της εταιρείας Make Up Cosmetics και από πάνω το lig gloss Volupte No 20 της YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail με όγκο και φράντζα.

Πέμπτη 21/6

Τα λευκά sneakers έχουν αναδειχτεί τις τελευταίες σεζόν ως το Νο1 παπούτσι που πρέπει να έχει μια γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της. Είναι αναπαυτικά, κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και συνδυάζονται με τα πάντα. Ναι, τα πάντα, ακόμα και με τα μακριά αέρινα καλοκαιρινά σας φορέματα. Σε αυτά έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από μια πλεκτή off white μπλούζα με κρουαζέ μπούστο και τρουακάρ μανίκια από τούλι, συνδυασμένη με ένα ψηλόμεσο baby pink παντελόνι με δέσιμο στη μέση. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με δερμάτινα λευκά sneakers με την υπογραφή Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που σήμερα κινήθηκε σε ροζ αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τη ροζ σκιά από την παλέτα Love You So Mochi της NYX -είναι η δεύτερη της πρώτης σειράς – και στα χείλη το κραγιόν The Pinkprint amplifield creme lipstick Rouge A Levres από την εταιρεία MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Παρασκευή 22/6

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πουκαμισοφόρεμα, γνωστό ως σεμιζιέ και shirt dress που αποτελεί μεγάλο trend της σεζόν και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις. Επιλέξτε ένα μονόχρωμα ή με κάποιο παιχνιδιάρικο print, συνδυάστε το με τα σανδάλια σας και ένα ψάθινο καπέλο και κάντε τις βόλτες στην πόλη, νιώθοντας πως έχετε διακτινιστεί σε ένα ελληνικό νησί. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τελευταία αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Access, ένα λευκό φόρεμα – πουκάμισο, με μακριά μανίκια, broderie με σκίσιμο στα πλαϊνά και ζώνη – κορδόνι στη μέση. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με σανδάλια διακοσμημένα με στρας Tsakiris Mallas και οβάλ σκουλαρίκια – κρίκοι σε ροζ gold από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που σήμερα κινήθηκε σε bronze αποχρώσεις στα μάτια και σε nude στα χείλη, με πρωταγωνιστές τη σκιά Shadow Stick No BC it hurts από την εταιρεία Ardell, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Nikkie Tutorials της OFRA, το ρουζ No 2 Rose D’oro από την Milani και στα χείλη το κραγιόν Japanese Maple της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail με όγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα