Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12-16/02

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 12/2

Τα animal prints ανήκουν χωρίς καμία αμφιβολία στα μοτίβα που είτε αγαπιούνται αμέσως από τις γυναίκες, είτε τα αντιπαθούν και μάλιστα από την πρώτη ματιά. Ναι, αρκετές θεωρούν πως είναι extreme και δεν μπορούν να το υποστηρίξουν με αποτέλεσμα να μην

έχουν κανένα ρούχο ή αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα τους. Άλλες πάλι ενδίδουν σε υπερβολές και συνδυάζουν τα animal prints με animal prints. Το σωστό όμως είναι να επιλέξετε ένα και να κρατήσετε το υπόλοιπο σύνολό σας σε μια ισορροπία. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από μαύρο T-shirt με λαιμόκοψη choker, skinny παντελόνι με animal print και μαύρη φαρδιά δερμάτινη ζώνη με χρυσά τρουκς. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Dukas και εντυπωσιακά δαχτυλίδια από την Folli Follie -για το shooting του look of the day η Φαίη μας πόζαρε με biker jacket BSB. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με τα τονισμένα μάτια με φυσικές και ζεστές αποχρώσεις από την παλέτα Love you so mochi, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν Shy girl της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail.

Τρίτη 13/2

Η μόδα είναι η τέχνη που ανακυκλώνεται με κινηματογραφική ταχύτητα. Γι’ αυτό και οι τάσεις της φεύγουν και έρχονται ξανά με πιο δυναμικό τρόπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το αγαπημένο και σούπερ κομψό πουά, γνωστό και ως polka dots, που κυριαρχεί αυτή τη σεζόν και μας ταξιδεύει στη δεκαετία των 70’s, υπογραμμίζοντας κάθε εμφάνισή σας μια girly και ρομαντική νότα. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα φόρεμα από την Desiree Fashiion. Girly, κρουαζέ, μίνι, με τρουκάρ μανίκια σε άσπρο και μαύρο πουά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μοβ καστόρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με μοβ σκιές, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα glossy nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με την χωρίστρα στο πλάι και τον όγκο. Το fashon tip της ημέρας: Το πουά αποτελεί το μοτίβο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μπορείτε να το φορέσετε με τα πάντα, όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Οι πιο τολμηρές συνδυάστε το πουά με ένα διαφορετικό πουά για ένα τέλειο ρετρό αποτέλεσμα.

Τετάρτη 14/2

Αν και το denim είναι πάντα στη μόδα, αυτή τη σεζόν έχει την τιμητική του. Οι σχεδιαστές έδωσαν μαζική ψήφο εμπιστοσύνης στο πιο αγαπημένο υλικό όλων μας, κάνοντας το mom jean το Νο1 trend της σεζόν. Αναφερόμαστε φυσικά στο τζιν της μαμάς που επιστρέφει δυναμικά και όχι δεν πρόκειται για το φαρδύ και καθόλου κολακευτικό παντελόνι που φορούσε αρκετά χρόνια πριν, αλλά για μια νέα εκδοχή του, τόσο κομψή και cool που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με αυτό εμφανίστηκε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1. Ψηλόμεσο και ξεβαμμένο, συνδυασμένο με ένα μαύρο πουκάμισο με λευκά λουλούδια -και το floral εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση – και τα δύο κομμάτια από την BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκά booties, μυτερά με χοντρό τακούνι Mark Milan και Fashionably Silver Stories Rhodium Plated κολιέ με πολλές μικρές καρδούλες που δημιουργούν μια μεγάλη από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με καφέ σκιές και γυαλάδες στο κινητό βλέφαρο και σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κόκκινο κραγιόν All day lip color της Seventeen και το μολύβι χειλιών Cherry 10 από την Radiant και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια ανάλαφρη βαγκ.

Πέμπτη 15/2

Ο καιρός δεν είναι στα καλύτερά του και η βροχή σας χαλάει τη διάθεση; Σας έχουμε το τέλειο fashion tip για να του πάτε κόντρα και να νιώσετε καλύτερα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το λευκό χρώμα στην εμφάνισή σας. όχι μόνο σε ένα ρούχο ή αξεσουάρ, αλλά σε ένα total look. Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε η Φαίη μας στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ANT1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα πλεκτό λευκό ζιβάγκο και μια πλεκτή λευκή φούστα midi, δυο ξεχωριστά κομμάτια που όταν φορεθούν μαζί δίνουν την εντύπωση ενός φορέματος. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με nude ψηλοτάκουνες περλέ γόβες Dukas και λευκή φαρδιά ζώνη -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με καμηλό παλτό Zini. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα κοραλί χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό ατημέλητο pony tail με όγκο.

Παρασκευή 16/2

Αν μετράτε και εσείς τις ημέρες μέχρι τη στιγμή που θα φτιάξει ο καιρός, θα φύγει το γκρίζο και το κρύο και θα έρθει ο ήλιος και το καλοκαίρι, τότε τι θα λέγατε να το… δείχνατε και με το ντύσιμό σας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας; Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο από την Access σε μια από τις πιο αγαπημένες αποχρώσεις του μπλε, το μπλε μαρίν -bleu marine στα γαλλικά, το μπλε του ναυτικού δηλαδή – που αποτελείται από μεταξωτή μπλούζα με μεταλλικό χρυσό κούμπωμα στο λαιμό και ασορτί cigarette παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ καστόρινες ψηλοτάκουνες γόβες Mark Milan και μπεζ ζώνη στη μέση -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με trench coat Access και γυαλιά ηλίου Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με ψυχρές αποχρώσεις, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το έντονο κραγιόν σε φούξια απόχρωση Νο 221 από την YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα