Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11-13/04

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο. Να σας υπενθυμίσουμε πως Δευτέρα 09 και Τρίτη 10/04 η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα.

Τετάρτη 11/04

Κορίτσια, σας έχουμε τέλεια νέα. Το πουά, ένα από τα πιο κλασικά, άκρως θηλυκά και διαχρονικά μοτίβα, αποτελεί HUGE trend της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018. Θα

το δείτε παντού, από παντελόνια και φούστες, φορέματα και μπλούζες, μέχρι τσάντες και παπούτσια. Και ήρθε όπως καταλαβαίνετε η ώρα να του δώσετε και εσείς πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις σας, τόσο τις καθημερινές, όσο και τις επίσημες. Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1, μετά τις διακοπές του Πάσχα με ένα φόρεμα από την Desiree Fashion, μαύρο με μικρά λευκά πουά, μίνι, κοντομάνικο, κρουαζέ, με βολάν στο τελείωμά του. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρα ψηλοτάκουνα καστόρινα πέδιλα με λοξό δέσιμο Tsakiras Mallas και My FF Rhodium Plated ρυθμιζόμενα βραχιόλια σε μαύρο και ασημί από τη Folli Follie. H Φαίη μας όπως γνωρίζετε ταξίδεψε το Πάσχα στους συγγενείς της στο Ντουμπάι και επέστρεψε μαυρισμένη και η Γωγώ Νικηφοράκη που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, αποφάσισε να τονίσει την επιδερμίδα της με αγαπημένες μπρονζέ και χρυσές αποχρώσεις. Αναλυτικά έκανε γυαλάδες με το MAC Gold Deposit, χρησιμοποίησε δυο ρουζ, το Coral Cove No 05 της Milani και το Baked Highlighter 103 Pink Goddess της J.Cat, τόσο σαν σκιά όσο και στα ζυγωματικά και στα χείλη το περίγραμμα Νο 03 της Radiant και σαν κραγιόν το Νο 06 της ίδιας εταιρείας και από πάνω το Gloss Volupte No 20 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε τέλεια κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση.

Πέμπτη 12/04

Έχετε αδυναμία στα καρό πουκάμισα και η χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σας ήταν γεμάτη με αυτά; Τότε σας έχουμε νέα που σίγουρα θα σας κάνουν να χαρείτε πολύ, αφού μπορείτε να τα φορέσετε τόσο την Άνοιξη, όσο και το Καλοκαίρι. Είναι κομμάτια διαχρονικά και χωρίς καμιά αμφιβολία ταιριάζουν σε κάθε εποχή. Για τη σεζόν αυτή δώστε ψήφο εμπιστοσύνης σε πιο ελαφριά υφάσματα και σε τέλειους χρωματικούς συνδυασμούς, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίημας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα φούξια καρό cropped oversized πουκάμισο με δέσιμο στην πλάτη και βολάν στο τελείωμα και ένα ψηλόμεσο λευκό παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπγραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με φούξια ψηλοτάκουνα καστόρινα πέδιλα με λεπτομέρειες από διαφάνεια, Mark Milan. Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το φούξια αποτελεί HUGE TREND της σεζόν και καλό είναι να το εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας, και σε ρούχα, αλλά και σε αξεσουάρ. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε ροζ αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές το ρουζ Flower Power της MAC στα μήλα, τις γυαλάδες από την Nyx και στα χείλη το κραγιόν Pout από την Smashbox και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο και την χωρίστρα στη μέση.

Παρασκευή 13/04

Ξέρουμε πως αγαπάτε πολύ το nude φόρεμα γιατί μπορείτε να του δώσετε το στυλ που θέλετε, επιλέγοντας μια σειρά από διαφορετικά αξεσουάρ κάθε φορά, χωρίς φόβο πως θα κάνετε κάποιο ατόπημα. Ναι, στην περίπτωσή του, δικαιολογείται απόλυτα μια υπερβολή τόσο στα κοσμήματα, όσο και στα παπούτσια. Για τις casual εμφανίσεις σας πείτε ναι σε animal print παπούτσια, για ένα τέλειο office look επενδύστε σε μαύρα αξεσουάρ και για το βράδυ ολοκληρώστε με ένα μεταλλικό clutch. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας με μια δημιουργία της BSB, ένα στενό nude midi φόρεμα με χοντρή τιράντα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπγραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα δερμάτινα ψηλοτάκουνα booties πέδιλα με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες Tsakiris Mallas και στο λαιμό το FF Talisman Yellow Gold Plated με σμάλτο σταθερό κολιέ από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε μπρονζέ αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές το Highlighter Everglow Nikkie Tutorials από την Ofra, τόσο στα μάτια όσο και στα μήλα και κραγιόν μείξη των: Coral Bliss της MAC και First Love της Make me up Cosmetics και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με την χωρίστρα στη μέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα