Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10-14/7

Μια ακόμα εβδομάδα στο Πρω1νό, την τελευταία για αυτή τη σεζόν, γεμάτη διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 10/7

Ξέρουμε πως κι εσείς, όπως ακριβώς και η Φαίη μας, λατρεύετε τα girly μίνι φορέματα και τα επιλέγετε συχνά για τις εμφανίσεις σας, από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ στις εξόδους σας και από την πόλη ως τις διακοπές σας σε ένα ελληνικό νησί. Και δικαιολογημένα γιατί είναι άνετα, στυλάτα και δροσερά -μια από τις πιο ωραίες λύσεις για να αντιμετωπίζετε

τις υψηλές θερμοκρασίες. Συγκεκριμένα η Φαίη μας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας του Ιουλίου, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα πράσινο μίνι girly φόρεμα από την BSB. Το σημερινό της look ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα πέδιλα με διαφάνεια Mark Milan και ρολόι Breeze και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο,τον προσωπικό της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας και ήταν όπως πάντα σε φυσικούς τόνους, με ηλιοκαμένη επιδερμίδα και γυαλάδες στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια και ανάλαφρα κύματα με χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 11/7

Ψάχνεις την τέλεια, άνετη και άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση τόσο για την πόλη -τις λίγες ημέρες που θα είσαι ακόμα εδώ, πριν πάρεις τη βαλίτσα σου και ταξιδέψεις- όσο και για το νησί; Την έκανε η Φαίη μας σήμερα και σου προτείνουμε να την αντιγράψεις πιστά. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού, της αγαπημένης εκπομπής του ΑΝΤ1, τρεις ημέρες πριν τελειώσει και ανανεώσει το ραντεβού του για το Φθινόπωρο με ένα μπούστο και παντελόνι από τη συλλογή της Έλενας Μακρή, Elena Makri Mykonos. Το look της επιμελήθηκε όπως πάντα ο Βαγγέλης Ζάχος, ο προσωπικός στυλίστας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με σανδάλια Tsakiris Mallas. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το natural μακιγιάζ της Φαίης μας σε μπρονζέ αποχρώσεις με γυαλάδες στα ζυγωματικά της και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα pony tail -η ιδανικότερη και χωρίς καμία αμφιβολία η πιο σικ επιλογή για τις ημέρες του καύσωνα.

Τετάρτη 12/7

Οι ακάλυπτοι ώμοι είναι ιδιαίτερα σέξι και αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας που συνεχίζεται και το καλοκαίρι με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον. Αν δεν έχετε εξοπλίσει ακόμα την γκαρνταρόμπα σας με ανάλογα κομμάτια, όπως φορέματα, μπλούζες ή πουκάμισα, ήρθε η ώρα να το κάνετε γιατί σίγουρα θα τα φορέσετε πολύ όλο το καλοκαίρι, τόσο στις εμφανίσεις σας στην πόλη, όσο και στις διακοπές σας σε ένα ελληνικό νησί. Αναλυτικά η Φαίη μας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού, δύο ημέρες πριν τελειώσει και ανανεώσει το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν με ένα off shoulder brodery φόρεμα σε ταμπά και sixties αναφορές από την Access. Το look της ολοκληρώθηκε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan, σκουλαρίκια Folli Follie και ρολόι Breeze και έγινε όπως πάντα από τον προσωπικό στυλίστα της, Βαγγέλη Ζάχο. O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το natural μακιγιάζ της Φαίης μας με τις μπρονζέ αποχρώσεις και τις γυαλάδες στην περιοχή των ζυγωματικών και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χτένισμα που θα σας βολέψει και θα σας δροσίσει όλες τώρα τον καύσωνα, το αγαπημένο μας και πολύ σικ banana bun.

Πέμπτη 13/7

Στο λευκό, το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού -αν και σας έχουμε πει πολλές φορές πως το αγαπάμε ακόμα και τον χειμώνα, αφού τελειοποιεί με πολυτελή τρόπο την κάθε εμφάνιση- έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νό με ένα μακρύ μεταξωτό φόρεμα από την εταιρεία Zini. Τo look της στην προτελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν που μεταδόθηκε από το στούντιο -αύριο η ομάδα θα βρεθεί εκτός και θα δώσει ένα μεγάλο πάρτι αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές- ολοκληρώθηκε με λευκά πέδιλα Mark Milan, ρολόι Breeze και γυαλιά ηλίου Charlie Max έγινε όπως πάντα από τον προσωπικό στυλίστα της, Βαγγέλη Ζάχο. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το natural μακιγιάζ της Φαίης μας σε μπρονζέ αποχρώσεις με καλλυντικά της εταιρείας Nyx Cosmetics και στα χείλη ένα καρπουζί κραγιόν, το must του καλοκαιριού από την Sisley και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με την χωρίστρα στο πλάι.

Παρασκευή 14/7

To Πρω1νό σήμερα έκανε το φινάλε της φετινής σεζόν, ανανεώνοντας το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για το ερχόμενο Φθινόπωρο. Τι επέλεξε όμως να φορέσει η Φαίη μας; Σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με τζιν σορτς Salty Dream, λευκό T-shirt BSB, κολιέ Folli Follie, ρολόι Breeze και wedge Paloma Barcelo από την εταιρεία Shop Art Show Room. Το look της επιμελήθηκε και σήμερα ο προσωπικός στυλίστας της, Βαγγέλης Ζάχος. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας σε natural αποχρώσεις με έντονες γυαλάδες στα ζυγωματικά της και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια ανάλαφρα κύματα που λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, λόγω της αφόρητης ζέστης έγιναν… ponytail.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3-7/7

Keywords
Τυχαία Θέματα