Ψάχνετε τα ωραιότερα και πιο ξεχωριστά βραδινά φορέματα; Τα βρήκαμε για εσάς!

Λίγο καιρό πριν μας ζητήσατε να σας πούμε που ακριβώς θα βρείτε βραδινά φορέματα. Μετά από έρευνα καταλήξαμε στις δημιουργίες της εταιρείας Giorgio Ajutanti που ασχολείται από το το 1987 αποκλειστικά με το σχεδιασμό και την κατασκευή τους, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα όλων των γυναικών.

Αυτό που κάνει τα φορέματα Giorgio Ajutanti μοναδικά, ιδιαίτερα και άκρως ξεχωριστά είναι o συνδυασμός του σικ σχεδιασμού με το «a la mode” πνεύμα και την την ποιότητα που θα περίμενε κανείς να δει μόνο σε ρούχα σχεδιαστών υψηλής ραπτικής.

Αν θέλετε να μάθετε πως τα μέλη της οικογενειακής

αυτής εταιρείας το επιτυγχάνουν αυτό, η απάντηση είναι πολύ εύκολη και έχει να κάνει με το γεγονός πως προμηθεύονται πάντα προσεκτικά επιλεγμένα υφάσματα μόνο από Ευρωπαίους προμηθευτές και χρησιμοποιούν τοπικά συνεργεία για την κατασκευή.

Με τον τρόπο αυτό μπορούν να είναι σίγουροι για την τελική ποιότητα και τη σωστή εφαρμογή του κάθε ρούχου που περνάει από το γραφείο σχεδιασμού στην κατασκευή και, τέλος, στην κεντρική βιτρίνα των καταστημάτων.

Παράλληλα στρέφουν την προσοχή τους στις λεπτομέρειες, αλλά ταυτόχρονα, παρακολουθούν στενά τις τάσεις της βιομηχανίας εξασκώντας τις ιδιότητες τους, όπως η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα ώστε να είναι σε θέση προσφέρουν πάντα το καλύτερο και το πιο καινούργιο, όχι απλά καλύπτοντας τις ανάγκες των γυναικών, αλλά προβλέποντας τις.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Τα βραδινά φορέματα Giorgio Ajutanti θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.22.86000 και 210 22 33 059

Show Room: Φιλοθέης 30, Γαλάτσι

www.g-a.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα