Πρόβλημα υγείας για την Mariah Carey – Η ανακοίνωση στα social media

H αγάπη της για τα Χριστούγεννα είναι γνωστή ενώ γιορτές χωρίς τη μελωδική φωνή της στα ραδιόφωνα δεν γίνονται. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ταλαιπωρείτε τις τελευταίες ημέρες από μια λοίμωξη του αναπνευστικού και αναγκάζεται να ακυρώσεις τις εμφανίσεις της εν όψει γιορτών.

Συγκεκριμένα η Mariah Carey έγραψε στα social media: “Ακριβώς εγκαίρως για την χριστουγεννιάτικη περίοδο, φαίνεται πως πήρα ένα δικό μου δωράκι! Μια υπέροχη λοίμωξη του

αναπνευστικού, μετά από την γρίπη της προηγούμενης εβδομάδας! Τέλεια! Ξέρετε ότι δεν υπάρχει τίποτα που αγαπώ περισσότερο από το να γιορτάζω τα Χριστούγεννα, αλλά πρέπει να ακολουθήσω τις εντολές του γιατρού μου και να ξεκουραστώ μέχρι εκείνος να μου πει πότε μπορώ να τραγουδήσω στη σκηνή. Μέχρι τότε, δυστυχώς, πρέπει να ακυρώσω τις πρώτες συναυλίες της επερχόμενης χριστουγεννιάτικης περιοδείας μου. Θα το κάνω, ώστε να μπορέσω να σας δω όλους σύντομα!”

Δείτε την ανάρτηση:

Lambs! Just in time for the holiday gift-giving season, it seems I’ve received a present of my own; a lovely upper respiratory infection after last week’s flu.

Keywords
Τυχαία Θέματα