Προβλέψεις Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)
Θα αναπτύξετε ένα νέο στυλ επικοινωνίας αυτή τη στιγμή όπως φαίνεται από τη διέλευση της Σελήνης στον τρίτο Οίκο. Είναι μια εποχή που ενεργείτε με μεγάλη συμπόνια και φαντασία όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Ίσως χρειαστεί να σχεδιάσετε μία εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα. Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια και η ενασχόληση με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)
Οι δημιουργικές

σας ενέργειες επεκτείνονται τώρα και τις χρησιμοποιείτε σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Είναι πιθανό να ανοίξει μία απροσδόκητη ρομαντική πόρτα για το μέλλον σας. Η εκμάθηση των νόμων της εξουσίας είναι απαραίτητη σε αυτή τη συγκυρία της ζωής σας. Κάτι έχει αλλάξει με τον τρόπο που προσεγγίζετε κάποια ζητήματα, αλλά πρέπει ακόμα να αντιμετωπιστούν. Πάντα να λέτε λιγότερο από ό, τι είναι απαραίτητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)
Οι άλλοι είναι πιο πιθανό να δεχτούν και να εκτιμήσουν την πραγματική σας αξία επί του παρόντος. Πάρτε χρόνο για να ξεχάσετε τα πάντα και να μην κάνετε τίποτα για λίγο. Μια επίσκεψη έκπληξη από κάποιον που έχετε σκεφτεί πρόσφατα θα άρει τα πνεύματά σας. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με εκείνους που έχετε αγνοήσει. Παρόλο που είστε υπεύθυνοι -ες μπορεί να υπάρξει αντίδραση όταν λέτε κάτι. Θέλετε να προσφέρετε στην ανθρωπότητα και να ασχοληθείτε με μία κοινωφελή υπηρεσία ή έναν φιλανθρωπικό οργανισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)
Τα επιπλέον χρέη καθιστούν τη ζωή λίγο δύσκολη για σας, αλλά αν αυτά τα έξοδα έχουν ως στόχο κάποια μακροπρόθεσμη επένδυση τότε δε θα πρέπει να ανησυχείτε πολύ καθώς θα υπάρξουν αποδόσεις στο μέλλον. Πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να ξεπεράσετε τις ανησυχίες και να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας ώστε να ευνοηθείτε οικονομικά. Συνεντεύξεις με τους εργοδότες αναμένονται να αλλάξουν την υπόσταση της δουλειάς σας σύντομα. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά συναισθηματικοί –ες για το έργο που σας έχει δοθεί.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)
Δυσκολεύεστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις επιθυμίες και τις υποχρεώσεις σας. Είναι πιθανό ότι θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσωρινές θυσίες ή συμβιβασμούς για να κρατήσετε τα πράγματα σε μία ροή και δε θα μπορείτε να τους ευχαριστήσετε όλους. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε την εκτίμησή σας για τους φίλους και την οικογένεια σας αλλά και να βοηθήσετε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη καθώς βρίσκετε ικανοποίηση μέσα από αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)
Μία πρόσθετη ζωτικότητα σας ενδυναμώνει. Η νοημοσύνη και η τακτικότητά σας υπερισχύει και είναι μία ευκαιρία για να επανορθώσετε κάτι που έχει γίνει στα οικογενειακά σας. Παρόλο που έχετε αρκετά σταθερές ιδέες για το τι επιθυμείτε να αγοράσετε μια δεύτερη και τρίτη γνώμη δεν είναι κακή ιδέα. Δε χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά για ένα δώρο, αλλά ίσως χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να βρείτε κάτι κατάλληλο για αυτή -όν που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)
Η ανησυχία σας για τους άλλους μπορεί να μην αναγνωρίζεται προς το παρόν κι αυτό σας αναστατώνει. Σκεφτείτε δημιουργικούς τρόπους για να αποκτήσετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Σήμερα πρέπει να ισορροπήσετε τον εσωτερικό και τον εξωτερικό σας εαυτό. Η έξοδος με έναν φίλο σας κάνει καλό. Να είστε προσεχτικοί –ες και να μη διαδίδετε κουτσομπολιά. Μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που μπορούν να βλάψουν τη φήμη άλλων ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)
Αυτή τη στιγμή είστε ασταθείς και βιώνετε αντιφατικά συναισθήματα σε ορισμένα θέματα. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο καθώς δεν είναι καλή στιγμή για να λάβετε αποφάσεις. Οι διαισθητικές σας ικανότητες θα επεκταθούν και ευνοούνται πρακτικές όπως ο διαλογισμός, η προσευχή ή η στενότερη σύνδεση με τις δικές σας πνευματικές πεποιθήσεις. Ένα οικογενειακό θέμα σας απασχολεί. Μην παραβλέπετε το γεγονός ότι έχετε την εξουσία σε κάποιες περιστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)
Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιον που έχει παρόμοια ιδεώδη με τα δικά σας και ίσως γίνετε φίλοι. Αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε αυτό που λέει η λογική και σε αυτό που λέει το συναίσθημά σας. Παρά τις εσωτερικές συγκρούσεις και αντιφάσεις θα ενσωματώσετε σταδιακά τις δύο προσεγγίσεις και θα βρείτε μια σαφέστερη προοπτική. Μάθετε περισσότερα για αυτό που πραγματικά θέλετε. Οι φίλοι σας δεν περνούν αρκετό χρόνο μαζί σας γεγονός που σας προβληματίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)
Αισθάνεστε ότι το θεμέλιο στο οποίο οικοδομούνται οι στόχοι και οι ιδέες σας είναι λίγο ασταθές. Όταν η εμπιστοσύνη σας αμβλύνει κοιτάξτε τους ανθρώπους που θαυμάζετε ή επιθυμείτε να είστε μαζί και αναρωτηθείτε τι έχετε μαζί τους. Διευκρινίστε τις φιλοδοξίες σας. Κινήστε ανάμεσα στη συντηρητική και προοδευτική σκέψη και δράση και προσπαθείτε να βρείτε την τέλεια αρμονία μεταξύ των δύο. Ξεκινήστε κάτι περιπετειώδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)
Στη μάχη μεταξύ της ελευθερίας και της υποχρέωσης, η υποχρέωση παίρνει το πάνω χέρι. Ίσως χρειαστεί να δεχτείτε ορισμένους περιορισμούς στην ελευθερία σας, τουλάχιστον προς το παρόν. Βάλτε το χρόνο και την προσπάθεια που χρειάζεστε για να έχετε τον υπόλοιπο χρόνο για τον εαυτό σας. Σήμερα είναι ευκαιρία για να χαλαρώσετε αν προγραμματίσετε τα πράγματα σωστά.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2- 20/3)
Τα ένστικτά σας είναι δυνατά και σας ωθούν να κάνετε κάτι που συνήθως θα σας σοκάρει. Μόλις το κάνετε θα δείτε την αύξηση του θάρρους σας καθώς και το σεβασμό των άλλων. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι –ες για τη δική σας ευτχυχία. Αυτός είναι ένας κοινωνικά ενεργός χρόνος για σας και δεν υπάρχει κανένας λόγος για σας να μην το απολαύσετε πλήρως. Προσέξτε, όμως, να μην πάτε σε υπερβολές.

Να έχετε μία όμορφη μέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα