Προβλέψεις Τρίτη 7 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κάποιοι από εσάς θα υποδεχτείτε ένα νέο φλερτ στη ζωή σας, στο οποίο αρχικά θα έχετε τη διάθεση να αντισταθείτε. Η άνοιξη, όμως, σας βάζει σε μια πιο ανάλαφρη και ερωτική διάθεση και πιθανότατα να μπείτε στον πειρασμό να ενδώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μικροαναποδιές και αναβολές δοκιμάζουν την υπομονή σας και κάποιες φορές σας κάνουν να απογοητεύεστε,

όμως μην το βάζετε κάτω, γιατί πολύ σύντομα όλα αυτά τα εμπόδια που σήμερα νιώθετε πως μπαίνουν στο δρόμο σας θα εξαφανιστούν και θα οδηγηθείτε σε συναρπαστικά μονοπάτια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν τελευταία περιστρέφεστε πιο πολύ από ότι συνήθως γύρω από τον εαυτό σας και τα θέλω σας με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει ίσως και άθελά σας φίλους, οικογένεια και σύντροφο, προσπαθήστε να βγείτε από την me, myself and I διάθεσή σας και να γίνετε πιο δοτικοί απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η ιστορία αποδεικνύει πως δεν πρέπει να λέτε μεγάλα λόγια και να είστε απόλυτοι, γιατί κάποια από τα «ποτέ» που είχατε πει, τώρα τα βρίσκετε μπροστά σας και απορείτε και εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας. Τελικά το «ποτέ μη λες ποτέ» είναι το μεγαλύτερο μάθημα της εβδομάδας αυτής.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μπορεί να εκρήγνυστε εύκολα κάποιες φορές, αλλά αυτό είναι στιγμιαίο και σπάνια κρατάτε κακίες. Αν πάνω σε μια από αυτές τις αυθόρμητες αντιδράσεις σας έχετε δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα με κάποιον άνθρωπο που είναι σημαντικός για εσάς και θέλετε να το διορθώσετε, δεν έχετε παρά να τον προσεγγίσετε και να του μιλήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια κοινωνική ή επαγγελματική γνωριμία που είχατε πρόσφατα αποδεικνύεται πολύτιμη για μια νέα ευκαιρία καριέρας που ανοίγεται μπροστά σας. Μπορεί να μην έρθουν άμεσα οι προτάσεις, αλλά καλλιεργείτε μια σχέση εμπιστοσύνης που θα αποδειχθεί πολύτιμη σε βάρος χρόνου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Δώστε προσοχή στη διατροφή και την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε. Οι απαιτήσεις των τελευταίων μηνών έχουν συσσωρευτεί και σε συνδυασμό με την άνοιξη που έρχεται σας κάνουν να αισθάνεστε κάποιες φορές εξαντλημένοι ψυχολογικά και σωματικά. Φροντίστε να βρίσκετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ο μήνας ξεκίνησε με κάποιες αλλαγές που έχουν θετικό αποτέλεσμα στη ζωή και την καθημερινότητά σας, κάνοντάς σας πιο αισιόδοξους για το μέλλον, αλλά και πιο δημιουργικούς. Αν μέχρι σήμερα είχατε παγιδευτεί σε μια ρουτίνα, τώρα οι καταστάσεις σας δίνουν τη δυνατότητα να το αλλάξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το πρόβλημα με εσάς είναι πως είστε ή του ύψους ή του βάθους. Όταν χαίρεστε το κάνετε στην υπερβολή του και όταν κάτι σας στενοχωρεί ή σας πιέζει πέφτετε στα πατώματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να επικρατήσει η λογική σας, γιατί πίεση ναι υπάρχει, αλλά όλα εξελίσσονται καλά και δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι τονισμένο αυτή την εποχή, με αποτέλεσμα να γοητεύετε όσους σας συναντούν και να κερδίζετε τις εντυπώσεις χωρίς καν να χρειαστεί να το προσπαθήσετε. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αλλά φροντίστε να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους, χωρίς να προκαλείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αυτό που θα σας έφτιαχνε τη διάθεση θα ήταν μια απόδραση από την καθημερινότητα, ένα ταξίδι ή εκδρομή με καλή παρέα που θα σας έδινε τη δυνατότητα να αποφορτιστείτε. Μπορεί να μην είναι άμεσα στις δυνατότητές σας, αλλά η ευκαιρία δεν θα αργήσει να έρθει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια έκπληξη από αγαπημένους σας ανθρώπους θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και θα σας γεμίσει χαρά. Φύσει ευαίσθητοι και εσωτερικοί, κάποιες φορές να σας πιάνει μελαγχολία και απογοήτευση, αλλά όταν συνειδητοποιείτε πόσοι άνθρωποι γύρω σας νοιάζονται πραγματικά για εσάς το ηθικό σας αναπτερώνεται, μαζί και η αισιοδοξία σας.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τρίτη 7 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα