Προβλέψεις Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σε συμβουλεύουμε πως αν θες να λύσεις παρεξηγήσεις τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Κάνε το πρώτο βήμα, πες όσα αισθάνεσαι και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν είσαι ελεύθερη η ερωτική σου διάθεση θα είναι στο φουλ. Αν είσαι δεσμευμένη, βρες έναν τρόπο να φουντώσεις ξανά τη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είσαι στη φάση που θες

να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να γυρνάς το πρωί στο σπίτι. Μην ανησυχείς, συμβαίνει σε όλες… Διακοπές ονομάζεται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν θες να κατακτήσεις κάποιον μην προσποιηθείς κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Δείξτου απλά πόσο πολύ σε ενδιαφέρει και τον θες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα μάθεις π0λλά πράγματα. Άλλα θα σε στενοχωρήσουν και άλλα θα σε χαροποιήσουν. Μια ζέστη και μια κρύο δηλαδή, ακριβώς όπως είναι και η ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα έχεις πολλά νεύρα από την ώρα που θα ξυπνήσεις, γι’ αυτό σε συμβουλεύουμε να μην τα βάλεις με όποιον βρεθεί στο δρόμο σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μετά από μια αρκετά μεγάλη περίοδο ακινησίας, επιστρέφεις στην ενεργό δράση. Βγαίνεις με φίλους, περνάς καλά και ζεις την κάθε ημέρα σου σαν να είναι η τελευταία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η ρουτίνα σου δεν σου αρέσει καθόλου. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα κλειστείς στο σπίτι σου και δεν θα θες να δεις κανέναν. Αν δεν σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα έχεις μεγάλη νευρικότητα, ένταση, νεύρα και δεν θα μπορείς να κάτσεις με τίποτα σε μια μεριά. Πριν τα διαλύσεις όλα, προσπάθησε να χαλαρώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Άφησε στην άκρη τις θεωρίες και τις συζητήσεις και άρχισε να αλλάζεις όσα δεν σου αρέσουν. Αν βρεις κάποιο πρόβλημα, ζήτα βοήθεια από τους φίλους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα και το επόμενο διάστημα θα δεις επιτέλους τους πρώτους οικονομικούς καρπούς από τον ιδρώτα που τόσο καιρό έχεις ρίξει. Και μαζί ένα μεγάλο μπράβο από το αφεντικό σου για όλα όσα έχεις κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα σου γίνει μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση. Πριν πεις όμως το ναι, δες αν σε συμφέρει 100% και ζύγισε τα υπέρ και τα κατά.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα