Προβλέψεις Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Μπορεί να μάθετε καλά νέα από έναν φίλο και θα θέλετε να μοιραστείτε τις χαρές τους.Τα συναισθηματικά προβλήματα που σχετίζονται με τους φίλους και την οικογένεια μπορούν να επιλυθούν σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μια δοκιμαστική απόδοση σε κάποια νέα σταδιοδρομία ή περιβάλλον μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε νευρικοί. Όσο λιγότερο σκέφτεστε για τη δοκιμασία, τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι

η απόδοσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με τους παλιούς φίλους και την οικογένειά σας, να σχεδιάσετε ένα ταξίδι και να μοιραστείτε προσωπικές αναμνήσεις και ιστορίες με στενούς φίλους.Αξιοποιήστε πλήρως τις παιχνιδιάρικες απαντήσεις που θα λάβετε από τον σύντροφό σας ή τον σύζυγό σας τις επόμενες μέρες. Αυτή είναι μια ευκαιρία και για τους δυο σας να μοιραστείτε την αγάπη και τη ζωή και να δείτε τον ρομαντισμό σας να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και πάλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Πρέπει να φυλάσσετε τον χώρο σας, την ιδιωτική σας ζωή και τα συναισθήματά σας τώρα και αν βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου κάποιος δεν σέβεται τις ανάγκες σας, θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχει μια μάχη.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Ίσως να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα σχετικά με θέματα ιδιοκτησίας που σχετίζονται με τα αδέλφια σας.Εξαιρετικά αποθέματα ενέργειας είναι στη διάθεσή σας, καθιστώντας έτσι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε σε οικιακά, οικογενειακά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Η τελειότητα είναι το όνομα του παιχνιδιού σήμερα, αλλά υπάρχει; Τα πρότυπα σας μπορεί να είναι τόσο υψηλά ώστε οι άλλοι και ακόμη και εσείς οι ίδιοι να πέσετε πολύ κοντά στο σήμα, απογοητεύοντας τον εαυτό σας. Χρειάζεστε ρεαλιστικές προσδοκίες κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Τα απρόβλεπτα ζητήματα στο σπίτι σας αναγκάζουν να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας αυτή τη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Οι σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο για εσάς τώρα και εσείς θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο.Οι επικοινωνίες είναι εμφανείς και σημαντικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Η αίσθηση του σκοπού και της αποφασιστικότητας σας εντείνεται ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας.Εργάζεστε σε μερικές αλλαγές συστήματος και σε ένα νέο πρόγραμμα με περισσότερο φόρτο εργασίας σας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Οι αλλαγές που γίνονται τώρα μπορεί να έχουν μακροχρόνιες συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Εάν είστε πολύ γρήγοροι να κρίνετε, θα συνειδητοποιήσετε σύντομα ότι είστε λάθος. Περιμένετε να ακούσετε ολόκληρη την ιστορία πριν κάνετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις. Χρειάζεστε φίλους μόλις τώρα, και κάθε είδους απομόνωση θα σας κάνει να νιώσετε άσχημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Υπάρχει η ευκαιρία να ταξιδέψετε κάπου ήσυχα όπου μπορείτε να καλλιεργήσετε τις ιδέες σας λίγο περισσότερο. Δεν χρειάζεστε απαραίτητα άλλους ανθρώπους τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Κάνετε κάτι που δεν είχατε το θάρρος να προσπαθήσετε πριν. Θα μπορούσατε να ανησυχείτε για το πώς εμφανίζεστε σε άλλους ανθρώπους σήμερα και αυτό έρχεται πίσω σε αυτό που κάνετε για να βελτιώσετε τον εαυτό σας, να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να προβάλλετε μια καλύτερη εικόνα συνολικά. Εάν είστε απροετοίμαστοι ή δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ήρθε η ώρα να το αλλάξετε αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Να είστε προετοιμασμένοι για τεχνικά ή ηλεκτρικά προβλήματα. Εάν δεν έχετε συνεχώς τη συντήρηση υπολογιστών, εκτυπωτών ή του κινητού σας τηλεφώνου, θα μπορούσατε να είστε σε ένταση.Εστιάστε στον προγραμματισμό της δουλειάς σας και των κοινωνικών σας δραστηριοτήτων. Δεν διαθέτετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και αναστέλλετε λίγο χρόνο για να διερευνήσετε περισσότερα πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα