Προβλέψεις Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Όλοι γύρω σου τρέχουν με κινηματογραφική ταχύτητα και εσύ νιώθεις χαμένη και μπερδεμένη. Ηρέμησε, βρες χρόνο για τον εαυτό σου και άρχισε να βάζεις σε τάξη τις εκκρεμότητές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει μεγάλη ένταση μέσα στη σχέση σου. Θα κάνεις και θα πεις πράγματα που θα πληγώσουν το σύντροφό σου. Αν δεν θες να τον χάσεις, εξήγησέ του πως νιώθεις και ζήτα συγγνώμη για όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα θα είναι πολύ

δύσκολη με διάφορα προβλήματα που θα προκύψουν στη δουλειά σου και θα σε αναστατώσουν. Προσπάθησε να τελειώσεις γρήγορα και να επιστρέψεις σπίτι σου να χαλαρώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όχι, δεν φταίνε οι άλλοι που δεν σε καταλαβαίνουν. Φταις εσύ που βάζεις όρια και τείχη και δεν αφήνεις κανέναν να περάσει και να σε καταλάβει. Αν θες να το αλλάξεις αυτό, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

ΛΕΩΝ

Ένα άτομο που θα γνωρίσεις μέσω ενός φίλου, θα σε κάνει να ονειρευτείς πως ο έρωτας επιτέλους σου χτύπησε την πόρτα. Σε συμβουλεύουμε να κρατήσεις μικρό καλάθι και να μην ενθουσιαστείς από την πρώτη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα χρειάζεται να δείξεις υπομονή και προσοχή, τόσο στη δουλειά σου, όσο και στο φιλικό σου περιβάλλον. Αν περάσει η Τρίτη, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα για την υπόλοιπη εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

Περιμένεις πως και πως να έρθει το Πάσχα για να ηρεμήσεις λίγο και να ξεφύγεις από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζεις το τελευταίο διάστημα. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα και θα έρθει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και εσωτερικά δίνεις την εντύπωση πως είσαι ήρεμος, μέσα σου κρύβεις μια βόμβα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκάσει, προκαλώντας πολλά θύματα. Αυτά είναι οι κοντινοί σου άνθρωποι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα προκύψουν πολλά που θα σε εξαντλήσουν σωματικά και ψυχολογικά και θα σε κάνουν να κλειστείς στο καβούκι σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να τα δεις όλα από τη θετική τους πλευρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας είναι αυτός που σε απασχολεί. Οι ελεύθεροι ίσως να βρείτε το πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, ενώ οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια υπέροχη και άκρως ρομαντική ημέρα με το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξέχασε ό,τι σε απασχολεί το τελευταίο διάστημα, πάτησε pause σε όλες τις πιέσεις που ασκούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και βρες χρόνο για να τον περάσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τις τελευταίες ημέρες η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι να απομακρυνθείς από τις καταστάσεις και να μπορέσεις να τις δεις λογικά και χωρίς συναίσθημα. Έτσι μόνο θα παραμείνεις στο… παιχνίδι!

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα