Προβλέψεις Τρίτη 21 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Αν δεν χρησιμοποιείτε ημερολόγιο, θα πρέπει να ξεκινήσετε να το κάνετε! Ο απλός σχεδιασμός θα σας κοστίσει περισσότερο την ηρεμία σας.Πρέπει να ξέρετε ακριβώς πού ξοδεύετε τα χρήματά σας. Ήρθε η ώρα να πάρετε τη σκέψη και τον προγραμματισμό σας.Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και μην αντιδράσετε. Μπορεί να αισθάνεστε πιο ευάλωτοι ή ευαίσθητοι απ’ ότι συνήθως.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Χρειάζεστε αγάπη τώρα. Αν αισθάνεστε άσχημα, είναι

επειδή κάποιος σας αγνοεί. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν δώσετε την απάντησή σας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά.Εάν έχετε κάτι που είστε παθιασμένοι, αυτή είναι η ώρα να δράσετε. Η παραμονή σαφώς για το σκοπό σας θα σας επιτρέψει να πάτε μακριά χωρίς να βλάψετε τον εαυτό σας ή άλλους. Μπορεί ακόμη και να φοβάστε να πάτε, αλλά αν το θέλετε πραγματικά, είναι καιρός να κάνετε το αδύνατο δυνατό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Δεν νιώθετε τόσο καλά με τον εαυτό σας σήμερα, οπότε ξεκινήστε να ξανακτίζετε την αυτοπεποίθησή σας από μέσα προς τα έξω. Πρέπει επίσης να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αποθέματα.Η δημοσιονομική σας σύνεση έχει λίγες τρύπες και πρέπει να μειώσετε τη σπατάλη των κερδών σας.Αισθάνεστε απογοητευμένοι, ανίκανοι να αποκτήσετε τις ιδέες σας ή ακόμα και απομονωμένοι. Αλλά είναι καιρός να επιβραδύνετε τη διαδικασία επικοινωνίας, να οργανώσετε τις ιδέες σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Αξιοποιείτε πλήρως τους τυχερούς κραδασμούς των κυβερνώντων πλανητών σας αυτή τη στιγμή; Με τον Δία, έναν από τους κυρίαρχους πλανήτες σας που διέρχεται από τον όγδοο οίκο των δυσκολιών και των εμποδίων, θα αντιμετωπιστεί η πρόκληση να βρεθεί ο δρόμος προς τα εμπρός. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την κατάστασή σας και να βρείτε την ευτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Εάν είστε ονειροπόλοι, η πρόκληση τώρα είναι να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα ή να τα εγκαταλείψετε. Η φαντασία σας, οι υπερβολικές αξιώσεις και οι αβάσιμες δηλώσεις σας πρόκειται να δοκιμαστούν οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Ίσως θα είστε υπερβολικά ευαίσθητοι στα σχόλια των άλλων. Ωστόσο, αν ακούσετε προσεκτικά, μπορεί να ακούσετε περισσότερο με αρνητικότητα. Μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην οργάνωση και να βεβαιωθείτε ότι τα σχέδιά σας είναι χτισμένα σε μια λεπτή βάση.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Οι εργασιακοί ή προσωπικοί στόχοι υπόκεινται σε επαναξιολόγηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι συμβατικοί τρόποι και συνήθειες χρειάζονται ανανέωση ή ενημέρωση για την επίτευξη των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Έντονη προσπάθεια είναι το όνομα του παιχνιδιού σήμερα. Μπορείτε να αντιδράτε στην ανάγκη να εργαστείτε τόσο σκληρά, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φορά για να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας. Αν μείνετε επικεντρωμένοι στα βασικά σας, έχετε αρκετή δύναμη για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας.Αντιμετωπίζεστε τώρα και δεν πρέπει να παίζετε το ρόλο του μάρτυρα όταν άλλοι συσπειρώνουν για να σας βοηθήσουν. Αποδεχτείτε ένα χέρι βοήθειας. θα κάνει μια τεράστια διαφορά. Η εμπιστευτικότητα είναι μια τέχνη που πολλοί άνθρωποι έχουν ξεχάσει. Αν κάτι σας αποκαλυφθεί τώρα, κρατήστε το με την αυστηρότερη εμπιστοσύνη. Έχετε την αποφασιστικότητα και τη συγκέντρωση για να επιτύχετε πολλά πράγματα μόλις τώρα, αλλά κάτι σας κρατά πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Η θετική πλευρά αυτού του κύκλου είναι ότι μπορείτε να είστε πολύ κοινωνικοί τώρα. Μπορείτε να έχετε πολλή ενέργεια για να δοκιμάσετε νέα πράγματα.Αλλά μπορείτε επίσης να είστε ευερέθιστοι, εκρηκτικοί, επαναστατικοί και ακόμη και επιρρεπείς σε ατυχήματα λόγω του Άρη. Ωστόσο, έχετε την ευκαιρία να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τον περιορισμό φίλων και να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Οι νέες φιλίες στον ορίζοντα απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή από την πλευρά σας. Με την επιτυχία έρχεται η ευθύνη και από την άποψη της προσωπικής σας ζωής, θα παρατηρήσετε ότι αυτό τονίζεται πολύ τώρα. Μια δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε δύο μονοπάτια θα είναι δύσκολη τώρα και σας προκαλεί ανησυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Ο υδράργυρος κινείται μέσα από τον ενδέκατο οίκο των κοινωνικών σας δραστηριοτήτων. Αυτή είναι μια τυχερή διαδρομή και δείχνει ότι είστε αφοσιωμένοι σε φίλους που θα βγουν από το δρόμο τους για να σας βοηθήσουν. Πρέπει να ακολουθήσετε τη σωστή πορεία δράσης για να κερδίσετε τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων στον χώρο εργασίας σας σήμερα. Να είσαι σταθεροί.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Οι πιέσεις και οι ευθύνες θα είναι ευπρόσδεκτες σήμερα. Αγκαλιάζοντας την κατάσταση, θα ενισχύσετε τον εαυτό σας. Μπορεί να αισθάνεστε τόσο άνετα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που κάνετε λίγα για να επωφεληθείτε πλήρως από τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σε σας. Μην καθίσετε απλά να παρακολουθήσετε αυτή την επιρροή να σας περάσει, διότι σύντομα θα μετανιώσετε τις ευκαιρίες που δεν επωφεληθήκατε.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα