Προβλέψεις Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μετά από μια δύσκολη περίοδο γεμάτη εντάσεις, φωνές, τσακωμούς και σπασμένα νεύρα, όλα άρχισαν να πηγαίνουν καλύτερα από τις προσδοκίες σας και αυτό σας γεμίζει χαρά, ανακούφιση και αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τελευταία κάτι σας έχει πιάσει και δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Έχετε συνεχώς αντιρρήσεις σε ότι κι αν σας λένε, αντιδράτε σε συμβουλές αγαπημένων σας προσώπων και γενικά κάνετε οτιδήποτε για να τους πάτε κόντρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και εσείς τρέχετε με

κινηματογραφική ταχύτητα, λες και πρωταγωνιστείτε σε blockbuster του Χόλιγουντ για να τις προλάβετε όλες. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Έχετε αφήσει πολλά άλυτα θέματα το τελευταίο διάστημα και έχει φτάσει η στιγμή που όλα απαιτούν προσοχή και τέλος. Εσείς όμως είστε πνιγμένοι και αγχωμένοι. Ηρεμήστε και όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Στην ερωτική σας ζωή η αλήθεια είναι πως τα πάντα είναι περίπλοκα, ή εσείς επιμένετε να τα βλέπετε έτσι. Μήπως ήρθε η ώρα να τα ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είστε δυνατοί, υπερασπίζετε με πάθος τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας και αυτό φυσικά γίνεται αντιληπτό από τον εργοδότη σας, ο οποίος θα σας κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι φήμες που θα φτάσουν στα αυτιά σας θα σας στενοχωρήσουν πολύ. Πριν αντιδράσετε όμως με τρόπο που θα μετανιώσετε, δώστε λίγο χρόνο για να δείτε αν θα βγουν αληθινές ή όχι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τα ερωτικά σας είναι ο τομέας που σας απασχολεί πολύ. Δεν πρέπει όμως. Αν τα δείτε καλύτερα με ξεκάθαρο μυαλό τότε θα βρείτε τι είναι αυτό που φταίει και θα το διορθώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τις τελευταίες ημέρες έχετε ανεβάσει κατακόρυφα τους ρυθμούς σας θέλοντας να διαψεύσετε όσους επιμένουν πως δεν είστε κατάλληλος για αυτή τη θέση. Ναι, όταν θέλετε κάτι πολύ απλά γίνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το μέτρο σε όλα τα πράγματα, όμως εσείς συνεχίζετε να κάνετε του κεφαλιού σας και να το χάνετε. Αφιερώστε χρόνο στη δουλειά σας, αλλά μην παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Προσοχή στην υγεία σας, τόσο τη σωματική, όσο και την ψυχική. Η δουλειά που ρίχνετε το τελευταίο διάστημα αλλά και η έλλειψη καινούργιων παραστάσεων θα σας κάνει να τα δείτε όλα μαύρα. Μην ανησυχείτε. Σύντομα θα βρείτε ξανά τη χαμένη αισιοδοξία σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο. Ένα φλερτ που στην αρχή πιστεύατε πως ήταν κάτι περαστικό, θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω που αρχικά θα σας φοβίσει. Σας προτείνουμε να το ζήσετε!

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα