Προβλέψεις Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα θα γίνουν σημαντικές συναντήσεις από τις οποίες θα κριθούν κρίσιμα οικονομικά ζητήματα. Μην δείξετε πως έχετε μεγάλη αγωνία, προτιμήστε να το παίξετε cool.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σήμερα θα μάθετε πως ένα πρόσωπο που αγαπάτε πολύ λέει πίσω από την πλάτη σας άσχημα λόγια για σας. Πριν όμως το συζητήσετε μαζί του, βεβαιωθείτε πως είναι αλήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δεν σταματάτε στιγμή και συνέχεια διεκδικείτε

το καλύτερο, τόσο στην επαγγελματική σας ζωή, όσο και στην προσωπική. Κατεβάστε όμως λίγους τους ρυθμούς, γιατί η εξάντληση θα σας χτυπήσει την πόρτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σε κάθε ερωτική γνωριμία ενθουσιάζεστε εύκολα και στο τέλος απογοητεύεστε, αφού πάντα μα πάντα … άνθρακες ο θησαυρός. Αυτή τη φορά όμως μην κάνετε σχέδια, ούτε σκέψεις για το μέλλον.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μετά από ένα δύσκολο διάστημα, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική, έχουμε να σας πούμε πως τα καλύτερα έρχονται και δεν είναι μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Δεν είστε μόνοι σας, αλλά έχετε δίπλα σας τέλειους συμμάχους στη ζωή και στη δουλειά σας, που σας βοηθούν καταλυτικά να πηγαίνετε συνεχώς μπροστά και να μην μένετε στάσιμοι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια φιλία σας βρίσκεται σε κρίση εξαιτίας των υποχρεώσεών σας που είναι το τελευταίο διάστημα πάρα πολλές. Μην χάνετε χρόνο, βρεθείτε και εξηγήστε αναλυτικά την όλη κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Προσέξτε όμως μήπως κάνετε πράγματα που δεν είναι σωστά και κατόπιν τα μετανιώσετε – ναι, καμιά φορά μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η καριέρα σας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Ναι, με πείσμα και προσήλωση θα δείτε σύντομα το δρόμο να ανοίγετε μπροστά σας και να παίρνετε αυτό που τόσο καιρό θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η σημερινή ημέρα θα είναι ήρεμη και ευχάριστη, με όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας ανθρώπους. Γεμίστε τις μπαταρίες, αλλάξτε εικόνες και χαλαρώστε, είτε μόνοι σας, είτε με τους αγαπημένους σας φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή σας συνεχίζονται και θα οδηγήσουν σε μια νέα σταθερότητα και καθημερινότητα που θα σας ανακουφίσει και θα σας γεμίσει χαρά. Βγείτε με φίλους και διασκεδάστε, το έχετε μεγάλη ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αυτή την εβδομάδα νιώθετε σιγά σιγά πως τα πράγματα που σας ταλαιπωρούσαν τόσο καιρό, παίρνουν το δρόμο που θέλετε. Πάρτε βαθιά ανάσα και μην επαναπαύεστε, συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα