Προβλέψεις Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα σε συμβουλεύουμε να προσέχεις πολύ γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να θελήσει να σε παραπλανήσει κάποιος με τα λόγια του και να πάρεις μια απόφαση που δεν θα σε συμφέρει καθόλου.

Ταύρος

Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις ένα καινούριο χόμπι το οποίο θα σε κάνει να ξεχαστείς λίγο από την καθημερινότητά σου που εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων έχει γίνει αφόρητη;

Δίδυμοι

Αν λες κάθε φορά ναι σε κάποιον που σου ζητάει να τους κάνεις κάποια χάρη στο τέλος δεν θα βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Και πρέπει να τον φροντίζεις και

να ικανοποιείς όλες τις ανάγκες σου.

Καρκίνος

Πρέπει να φτιάξεις λίγο την εικόνα που έχεις σχηματίσει για τον εαυτό σου και να μην τον κρίνεις τόσο αυστηρά. Πες πως ήταν κάποια λάθη που έκανες και τώρα πια θα τα χειρίζεσαι όλα με σωστότερο τρόπο.

Λέων

Τις τελευταίες μέρες ήταν δύσκολο να επικοινωνήσεις με αυτούς που είναι γύρω σου αλλά από σήμερα θα φτιάξουν τα πράγματα. Κανόνισε να δεις φίλους μετά τη δουλειά.

Παρθένος

Κάποια αλήθεια μπορεί να ανακαλύψεις σήμερα την οποία έψαχνες πάρα πολύ καιρό τώρα. Υπάρχει όμως μεγάλη περίπτωση να μην σου αρέσει καθόλου.

Ζυγός

Η ένταση των τελευταίων ημερών σιγά σιγά περνάει και σήμερα θα αρχίσεις να νιώθεις πιο χαλαρή, ήρεμη και ξεκούραστη. Ήρθε η ώρα να κλείσεις τις διακοπές σου, μην τις αφήνεις για τελευταία στιγμή.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να ξεφύγεις λίγο από την ρουτίνα σου και μπορέσεις να ξεκουραστείς, είτε μόνη σου στο σπίτι σου, είτε σε μια παραλία μαζί με τους φίλους ή το σύντροφό σου.

Τοξότης

Μερικές φορές νιώθεις πως δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα και κάθεσαι και κοιτάζεις απογοητευμένη το κενό. Βρες μια καινούργια ασχολία που θα σε συναρπάσει.

Αιγόκερως

Αν κάποιος σου έκανε σκληρή κριτική πρέπει να κρατήσεις μόνο τα καλά που σου είπε και όχι τα αρνητικά. Ίσως τα κίνητρά του δεν ήταν αγνά.

Υδροχόος

Είναι πολύ δύσκολο να έχεις διαφορετική γνώμη από τους ανώτερούς σου αλλά πρέπει να την υποστηρίξεις μέχρι το τέλος γιατί πραγματικά έχεις απόλυτο δίκιο.

Ιχθύες

Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις ορισμένα πράγματα μόνη σου αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει κανόνας. Πάντα τα πάμε καλύτερα όταν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπάνε και θέλουν το καλό μας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα