Προβλέψεις Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια από αυτές τις μέρες που θέλετε να την απολαύσετε χωρίς να έχετε το μυαλό σας στην δουλειά. Μια μονοήμερη απόδραση με τους φίλους σας θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονα συναισθήματα θα κυριαρχούν σήμερα. Ήρθε η ώρα να τα δώσετε όλα. Διαφορετικά δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι έντονες απόψεις και τα θαρραλέα συναισθήματα συγκρούονται με κλιμακωτό τρόπο. Βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας πριν προσπαθήσετε να κάνετε μόνο πράγματα για όλους τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εμπιστευθείτε

τη διαίσθησή σας. Αυτή και μόνο θα σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο που τελευταία τον έχετε χάσει. Προσοχή στην υγεία σας και στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Οι άνθρωποι που αγαπάτε και οι υποχρεώσεις απαιτούν την προσοχή σας. Μήπως ήρθε η ώρα να στρέψετε πάνω τους την προσοχή σας και να σταματήσετε να τους αγνοείτε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάρτε το χρόνο σας και μην ξεχνάτε τους στόχους σας. Προσέξτε πώς χρησιμοποιείτε τα λόγια σας γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να εμπλακείτε σήμερα σε έναν απίστευτο τσακωμό.

ΖΥΓΟΣ

Τα πράγματα που νομίζατε ότι ήταν προφανή, δεν είναι. Και εσείς νιώθετε πια μεγάλη ανασφάλεια. Αν δεν σας αρέσει η ζωή σας, ήρθε η ώρα να την αλλάξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για σένα. Τα ρομαντικά θέματα που τόσο σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα θα έχουν σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα αισθηματικά, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια ένταση, καθώς το ταίρι σας μπορεί να κάνει σχέδια που εσείς δεν συμφωνείτε και προσπαθείτε να το πείσετε να τα ακυρώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να υπάρχει ένταση και αντίθεση σήμερα, να είστε προετοιμασμένοι αλλά και να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και πείτε λόγια που αργότερα θα μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ένταση μπορεί να έρθει σε σας από διάφορους λόγους, φιλικούς, ερωτικούς ή επαγγελματικούς. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να μην πείτε πράγματα που δεν τα πιστεύετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν έχετε κάποια διλήμματα για τα αισθηματικά σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα συζητήσετε με τον σύντροφο σας.

Καλή Χρονιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα