Προβλέψεις Τρίτη 1 Αυγούστου

Τι μας αποκαλύπτουν τα άστρα για σήμερα…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Σήμερα μπορείτε να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας από την αρχή επειδή χθες ήταν μια λανθασμένη εκκίνηση. Θέλετε να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε περισσότερο τον κόσμο σας. Οι σχέσεις με τις ξένες χώρες, τους άλλους πολιτισμούς, την ιατρική, το δίκαιο και τα μέσα ενημέρωσης είναι σε πρώτο πλάνο.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να αντιμετωπίσετε χρέη, δάνεια, φόρους και όλα όσα κατέχετε από κοινού με άλλους. Είναι επίσης μια καλή ημέρα για να συμβιβαστείτε με κάποιον

για να πετύχετε το καλύτερο -είτε αφορά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, είτε στο φιλικό.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Σήμερα η Σελήνη είναι απέναντι σας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να δράσετε με μεγάλη προσοχή. Μπορεί να συμβούν πολλά που να σας αναστατώσουν, όπως εντάσεις και τσακωμοί, όμως σας συμβουλεύουμε να εξοπλιστείτε με υπομονή.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σήμερα, είστε πολύ απασχολημένοι, εξαιρετικά παραγωγικοί και εξαιρετικά αποδοτικοί. Αν και έχετε πολλά να κάνετε δεν παραπονιέστε στιγμή -το μυαλό σας εξάλλου είναι στραμμένο στις διακοπές που σε λίγο καιρό θα πάτε. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας δίνει γοητεία και λάμψη.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Είναι μέρα παιχνιδιού για τον Λέοντα! Απολαύστε όλες τις πτυχές του κόσμου της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού. Ενδώστε στο φλερτ, την αγάπη, τις διακοπές, τις κοινωνικές εξορμήσεις και τις παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με τα παιδιά σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Σήμερα θα επικεντρωθεί στο σπίτι, στην οικογένεια και στον σύντροφό σας. Αισθάνεστε καλά, ήρεμοι και χαλαροί και θέλετε να βοηθήσετε όλους όσους έχουν την ανάγκη σας. Ο ρόλος αυτός εξάλλου είναι κομμένος και ραμμένος για σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για σύντομα ταξίδια, τρέξιμο, επικοινωνία , γραφή και μελέτη. Μην κλειστείτε στο σπίτι, αλλά βγείτε και διασκεδάστε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμπιστευθείτε τα σημάδια και το ένστικτό σας όταν συζητάτε με κόσμο που δεν γνωρίζετε.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Χθες ήταν μια κακή μέρα για τα οικονομικά σας. Σήμερα όμως είναι εξαιρετική για να ρυθμίσετε θέματα που σας αφορούν και σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Η σκληρή δουλειά σας θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού από το αφεντικό σας και θα ακούσετε το ευχαριστώ που τόσο καιρό περιμένατε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Σήμερα η Σελήνη είναι επάνω σας, αυτό μπορεί να σας κάνει ευερέθιστους και συναισθηματικούς ή τυχερούς. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε και επιθυμείτε περισσότερο στη ζωή σας και ζητήστε το από το σύμπαν. Με ένα μαγικό τρόπο θα πραγματοποιηθεί.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά σήμερα, παρ ‘όλα αυτά, προτιμάτε να εργαστείτε, πίσω, στα παρασκήνια και μόνοι σας! Η κοινή ιδιοκτησία και οι διαφορές σχετικά με τις κληρονομιές θα σας βγάλουν έξω από τα όριά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και μην πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Μια συζήτηση με έναν φίλο ή γνωστό, μπορεί να είναι σημαντική σήμερα και να σχετίζεται με τους μελλοντικούς στόχους σας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε υπομονετικοί με τους στενούς σας φίλους επειδή θα δημιουργηθούν εντάσεις. Αύριο όμως όλα θα μοιάζουν τόσο μα τόσο μακρινά.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με την ιδιωτική ζωή θα γίνουν δημόσιες και αντικείμενο σχολιασμού από το αφεντικό, τους γονείς σας κ.α. Αυτό θα σας δυσαρεστήσει αλλά βαθιά μέσα σας σας αρέσει που είστε δημοφιλής και όλοι ασχολούνται μαζί σας.

Από την Μαρίλια Καραγιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα