Προβλέψεις Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ένας φίλος σου βρίσκεται κάτω από μεγάλη ψυχολογική πίεση και χρειάζεται άμεσα τη βοήθειά σου. Μην του την αρνηθείς. Τελείωσε τις εκκρεμότητές σου στη δουλειά και πήγαινε σφαίρα να τον συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η πίεση στη δουλειά σου θα είναι πολύ μεγάλη και αυτό θα σε βάλει σε αυστηρό πρόγραμμα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Δώστα όλα αυτή την εβδομάδα και ξεκουράσου το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν είσαι ευχαριστημένη με τη δουλειά σου, ούτε με την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνική

σου ζωή. Σταμάτα όμως να γκρινιάζεις και άρχισε να κάνεις τις αλλαγές που θες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για σένα, σε όλους τους τομείς, γι’ αυτό και τώρα σου προτείνουμε να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι τίποτα. Ήρθε η ώρα να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ζεις σε ένα παραλήρημα κοινωνικότητας. Θες συνεχώς να είσαι έξω, συντροφιά με φίλους, συναδέλφους ή γνωστούς και να μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο παρά μόνο το να περνάς καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα βρεθείς μπροστά σε δύο διλήμματα, το ένα θα αφορά στη δουλειά σου και το άλλο στην προσωπική σου ζωή. Αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, ζήτα βοήθεια από τους φίλους σου που είναι πάντα στο πλευρό σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα πεις πολλές φορές φωναχτά στον εαυτό σου να μην εκνευρίζεσαι εύκολα, να μην επιμένεις να κάνεις σχέσεις χαλασμένες να δουλέψουν, να μην δίνεις αγάπη σε όσους δεν σου την ανταποδίδουν κ.α.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αλήθεια είναι πως έχεις κουραστεί από από την δουλειά σου, τις σπουδές σου, τη συζυγική σου ζωή, το σύντροφό σου κτλ. και σήμερα θα θελήσεις να τραβήξεις σε όλα ένα μεγάλο Χ και να ξεκινήσεις από την αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν και με τους περισσότερους φίλους σου τα πάτε μια χαρά, με μερικούς θα φτάσεις σήμερα στα άκρα και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι πως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου περίγυρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν και θα ήθελες να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι ό, τι σε απασχολεί, δεν μπορείς με τίποτα, αφού συνεχώς επεξεργάζεται λύσεις και πιθανότητες για να βγεις από το αδιέξοδο στη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα αισθάνεσαι πως έχεις εγκλωβιστεί μέσα σε υποχρεώσεις που δεν ήθελες, σε σχέσεις που εξελίχθηκαν γρήγορα και σε βρήκαν ανέτοιμη και σε μια επαγγελματική ρουτίνα που σε… καταπίνει. Και φυσικά είτε θα αυτομαστιγωθείς, είτε θα κόψεις ανθρώπους χωρίς αφορμή από τη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Θέματα όπως: Οικονομικές συμπράξεις, σεξουαλική ταυτότητα, διαπροσωπικές σχέσεις κ.α. βγαίνουν στην επιφάνεια και εσύ καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με επιτυχία. Στο χέρι σου είναι να τα καταφέρεις.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα