Προβλέψεις Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Εάν μπορείτε να τελειώσετε γρήγορα την δουλειά σας, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας ή με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Λόγω σύγχυσης στην δουλειά σας, μπορεί να σκέφτεστε σοβαρά να κάνετε μια αλλαγή στα επαγγελματικά σας.Η πρόκληση είναι να βρείτε έναν τρόπο να αφήσετε τα παλιά σχέδια και τις πεποιθήσεις χωρίς να βρεθείτε μέσα στο χάος και την απελπισία. Μην αφήνετε άλλους να τρέχουν τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Αυτή η χρονική

περίοδος είναι πολύ καλύτερη για τη μάθηση παρά για τη διδασκαλία! Είναι θαυμάσιο να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας, αλλά να αποφύγετε τη διδασκαλία σε άλλους για θέματα που μόλις πρόσφατα διδαχτήκατε.Δεν είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για τη λήψη αποφάσεων μείζονος σημασίας στη ζωή σας, επειδή οι ιδέες και οι προοπτικές σας βρίσκονται σε κατάσταση ροής και τείνετε να οδηγείτε περισσότερο από την έκκληση και τον ενθουσιασμό μιας ιδέας και όχι από τα πρακτικά ζητήματα.Θα γνωρίσετε μια υψηλή παρουσία στη ζωή σας, αλλά η επικοινωνία μαζί του μπορεί να είναι αμήχανη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Οι νέες ευκαιρίες εργασίας μέσω φίλων είναι ευνοϊκές.Συνεχίζετε να κάνετε αλλαγές στην προσωπικότητά σας. Αυτό μπορεί ή δεν μπορεί να είναι μια καλή στρατηγική. Θα πει μόνο πειραματισμοί και χρόνος. Μην αφήνετε τις σχέσεις σας να εκφυλίζονται σε ένα διαγωνισμό ρήξης. Διατηρήστε την αρτιότητα και την ακεραιότητα σας, μιλώντας με χαρά.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ περισσότερο χρόνο σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, εάν θέλετε να γίνετε καλύτεροι σε αυτό. Η επιτυχία δεν είναι κάτι που πέφτει τυχαία στην αγκαλιά σας. Απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά και πρέπει να το συνειδητοποιείτε αυτό.Το πάθος μπορεί μερικές φορές να είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι που οδηγεί σε απογοήτευση μια αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Αυτή είναι μια περίοδος για σας να σκεφτείτε πού θέλετε να είστε και να κάνετε κάποια αναζήτηση ψυχής. Μπορεί να ασχοληθείτε με τα προβλήματα που να απασχολούν τα αδέλφια σας.Να είστε ευγενής όταν λέτε στους άλλους πώς αισθάνεστε διαφορετικά, αυτό θα μπορούσε να γίνει ένα αμυντικό επιχείρημα. Είστε ένα βήμα μπροστά από τον εαυτό σας σήμερα προσπαθώντας να μετρήσετε μια κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Οι συμβουλές που λαμβάνετε σήμερα θα σας τονώσουν και θα είναι πρακτικές. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να ακολουθήσετε το πρωτόκολλο και να ασκήσετε κάποια υπομονή. Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε την ώθηση να ξυπνήσετε ξανά παλιά ενδιαφέροντα που ίσως να μην έχετε το χρόνο εδώ και πολλά χρόνια – ίσως να παίζετε ένα μουσικό όργανο, να κάνετε ένα άθλημα ή να συμμετέχετε σε κάποια μορφή ψυχαγωγίας που σας άρεσε ως παιδί. Η καλύτερη συμβουλή είναι να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα πλήρως και να μην τα κρατάτε πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι στα ύψη. Θα πρέπει να συμφωνείτε με κάποιον, μόνο για να διατηρήσετε την ειρήνη.Αφήστε τις διαφωνίες για αργότερα, επειδή αυτό δεν είναι τόσο για την άντληση του εγωισμού σας παρά για τη δημιουργία μιας φιλίας και τη διασφάλιση ότι μπορείτε να εξασφαλίσετε μακροπρόθεσμες σχέσεις. Μπορεί να έχετε τεταμένες σχέσεις με άτομα από τον οικογενειακό κύκλο, ιδιαίτερα από αδέλφια.Σύντομα όμως θα επανασυνδεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας σήμερα ειδικά όταν είστε συναισθηματικά εμπλεκόμενοι με τον χώρο εργασίας σας.Τα συναισθήματά σας θα επηρεάσουν έντονα την ημέρα σας.Μην υπερφορτώνετε τον εαυτό σας σήμερα,είναι πολύ καλύτερο να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα και να επιστρέψετε ανανεωμένοι στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Οι φιλίες παίρνουν μια νέα μορφή με μια κούραση που παράγει κάποια εναλλακτικά αποτελέσματα. Κάποιος που πιστεύατε ότι ήταν φίλος μπορεί να μην είναι και αντίστροφα κάποιος που νομίζετε ότι δεν είναι σύμμαχος αποδεικνύεται ότι είναι έτσι.Θα έχετε μεγάλη ευχαρίστηση να ολοκληρώσετε μια εργασία επειδή είστε σε θέση να το κάνετε με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Η γενική συναίνεση γύρω από σας μπορεί να σας απαγορεύσει να κάνετε κάτι στο οποίο είχατε την καρδιά σας. Μπορείτε να πάτε μόνο με τη ροή σήμερα. Θα μπορούσατε να μπείτε στον πειρασμό να λάβετε αποφάσεις βάσει των απόψεων των άλλων. Έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στα φυσικά σας ένστικτα αυτή τη στιγμή επειδή οι δικές σας επιλογές είναι πιθανό να είναι πιο επιτυχημένες.Πάρτε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσετε τις δημιουργικές φιλοδοξίες σας ενώ έχετε την ενέργεια να το κάνετε. Αναγνωρίστε όμως τι χρειάζεται να αλλάξετε στο περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Προς το παρόν, θα πρέπει να πέσετε σε ένα άνετο, καλά διατιθέμενο πρόσωπο γύρω από τους φίλους και την οικογένειά σας. Η συνομιλία θα κυκλοφορήσει ομαλά και θα ανταμείψει και θα είναι παραγωγική. Ένα συγκεκριμένο μέλος της οικογένειας μπορεί να γίνει η αιτία ξαφνικών ή μη αναμενόμενων παροχών για εσάς στο εγγύς μέλλον.Οι προσωπικές σας απόψεις δεν πρέπει να μπερδεύονται με τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Μπορεί να χρειαστεί να κρατήσετε πίσω από το να μιλάτε το μυαλό σας σε κάτι, ακόμα κι αν ξέρετε ότι είστε σωστοί.

Να έχετε μια όμορφη μέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα