Προβλέψεις Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Μια σειρά από εκπλήξεις θα δεχτείτε το προσεχές διάστημα από τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.Με αυτό τον τρόπο είναι μια καλή ευκαιρία με όσους είχατε ψυχρανθεί να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να πάρετε λίγο τον χρόνο σας και να σκεφτείτε το μέλλον της σχέσης σας όσοι είστε σε σχέση.Εξηγήστε στο ταίρι σας την κατάσταση για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση και οδηγηθεί το θέμα στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άρπαξε τις ευκαιρίες που σου δίνονται στον αισθηματικό τομέα καθώς μια νέα

γνωριμία που έγινε πρόσφατα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον σου χτυπάει την πόρτα.Άσε λοιπόν τα κόλπα και προχώρα γιατί τα ευχάριστα σε περιμένουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα εντυπωσιάσετε μερικούς ανθρώπους με την ωριμότητα σας και με αυτό θα τους κερδίσετε και θα τους αποσπάσετε την προσοχή.

ΛΕΩΝ

Θα είστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή σήμερα, έτοιμοι για δράση! Μια σημαντική πρόταση θα σας γίνει στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είπαμε να κάνετε πράγματα αλλά μέχρι εκεί που μπορείτε.Μην δοκιμάζετε τις αντοχές σας για να προλάβετε τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ

Εάν στην εργασία σας έχετε αντιληφθεί ότι υπάρχει παρασκήνιο εις βάρος σας φροντίστε αργά η γρήγορα να μάθετε τι έχει συμβεί γιατί δεν σας αρέσει και θέλετε να σας φέρονται σωστά όπως κάνετε κι εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία σας ευνοεί σήμερα.Ειδικά αν πρόκειται για κάτι ερωτικό που τώρα πάει να ξεκινήσει.Όλα θα κινούνται με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό, και έχετε πετύχει πολλά πράγματα.Για αυτό θα λάβετε πολύ θετικά σχόλια στην δουλειά σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα πιο δυνατοί και να θέσετε νέους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως όλα τα σχέδια καριέρας σας να μην προχωρούν όσο πιο γρήγορα θέλετε.Ίσως να έχετε κουραστεί από την αναμονή για το τηλεφώνημα που φαίνεται όλο και λιγότερο πιθανό να έρθει. Ανεξάρτητα από τα αρνητικά που αισθάνεστε τώρα, πρέπει να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλές νέες ευκαιρίες που σας περιμένουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα είναι πολύ σημαντικό για σένα να κρατήσεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά και να συνεχίσεις να αναζητάς τις ευκαιρίες που θα σε πάνε παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι μια μέρα να δράσετε! Ό, τι κι αν είναι – μια πρόταση, μια α απόφαση, μια πρόσκληση – ενεργήστε αμέσως.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα