Προβλέψεις Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα αποφασίσεις να δώσεις περισσότερη σημασία στη διατροφή σου, θα σκεφτείς να αρχίσεις γυμναστική και γενικά θα θελήσεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου που τελευταία τον έχεις παραμελείσει. Στα αισθηματικά σου, δώσε προσοχή, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία, πρέπει να μελετήσεις καλά τις κινήσεις σου και να εφαρμόσεις ένα πρόγραμμα. Με τη συζήτηση θα λύσεις όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα

έξοδα που κάνεις το τελευταίο διάστημα είναι πολλά και για αυτό το λόγο συνεχώς βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε να κάνεις οικονομία και να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Προσοχή στην υγεία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σου έχουν μεγάλο πρόβλημα και για να τα κάνεις καλύτερα πρέπει να αναζητήσεις καινούργιες πηγές εσόδων. Κάνε μια έκπληξη στον αγαπημένο σου, πάρε ρεπό και πέρνα την ημέρα μαζί του.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα σου γίνουν μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που αν υλοποιηθούν, θα αυξήσουν κατά πολύ τα έσοδά σου. Άφησε στην άκρη τις εντάσεις, τις διαφωνίες και τους τσακωμούς και προχώρα με ηρεμία στη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εμπλακείς σε εντάσεις και τσακωμούς στη δουλειά σου. Συνέχισε να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και σίγουρα θα σου γίνει πρόταση για μια καλύτερη θέση. Στα οικονομικά σου τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα αρχίσουν να γίνονται κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου που θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα. Μην ανησυχείς, θα βγεις κερδισμένη. Δώσε σημασία και προσοχή στο σύντροφό σου και μην τον παραμελείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα κάνεις μια μεγάλη συζήτηση με το σύντροφό σου και είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε το επόμενο βήμα. Τα οικονομικά σου φτιάχνουν και το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μην επισκεφτείς τα μαγαζιά, γιατί σίγουρα θα κάνεις μια σειρά από άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προυπολογισμού. Ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που έχεις να δεις πολύ καιρό θα σε βάλει σε σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολλές εντάσεις στη δουλειά σου, όμως σε συμβουλεύουμε να μείνεις μακριά από αυτές και να μην δώσεις σημασία σε τίποτα. Η σχέση σου δοκιμάζεται από τη ρουτίνα. Κάνε κάτι όσο είναι ακόμα νωρίς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα σου προτείνουμε να μην αναλωθείς σε άσκοπα πράγματα και να επικεντρωθείς στη δουλειά σου και στο πως θα καταφέρεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Αν είσαι ελεύθερη ήρθε η ώρα να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα η μέρα θα κυλήσει ήρεμα και χαλαρά στα επαγγελματικά σου. Στα προσωπικά σου όμως να είσαι έτοιμη για μεγάλη έκπληξη από τον αγαπημένο σου που θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει πάλι παιδί.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα