Προβλέψεις Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Ξύπνα, χαμογέλασε πλατιά, πάρε τηλέφωνο τους φίλους σου, πείτε τα νέα σας και γενικά κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να έχεις καλή διάθεση, αφού είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αντιμετωπίσεις πολλές δυσκολίες που θα σε εκνευρίσουν.

Ταύρος

Ο εγωισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο και σίγουρα θα σε ωθήσει να κάνεις κάποια λάθη που θα πρέπει να διορθώσεις άμεσα για να συνεχίσεις το δρόμο σου. Προσοχή στην υγεία σου.

Δίδυμοι

Ένα πρόβλημα θα προκύψει και θα

στύψεις το κεφάλι σου μέχρι να βρεις τη λύση σου. Αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις, χαλάρωσε, άλλαξε παραστάσεις και πιάστο ξανά μετά από εκεί που το άφησες.

Καρκίνος

Σήμερα νιώθεις καλά και αυτό θα κάνει πολύ καλό στην ψυχική σου ηρεμία και γαλήνη. Ένα εμπόδιο όμως θα εμφανιστεί και θα διαλύσει την καλή σου διάθεση. Ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ.

Λέων

Αν και πιστεύεις πως όλα θα κυλήσουν σήμερα βάσει του προγράμματός σου, είσαι πολύ γελασμένη, αφού κάτι θα συμβεί στη δουλειά σου που θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε αποσπάσει από τα projects που έχεις αναλάβει.

Παρθένος

Προσπάθησε σήμερα να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά ορισμένα πράγματα γιατί θα σε στεναχωρήσουν. Μην χάσεις το χαμόγελό σου και μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε ρίξει ψυχολογικά.

Ζυγός

Μην αφήσεις την αναποφασιστικότητα να σε κρατήσει μακριά από εκεί που θέλεις να φτάσεις. Αυτό άλλωστε είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου. Προγραμμάτισε ένα ταξίδι με το σύντροφο ή με τους φίλους σου.

Σκορπιός

Σήμερα κάποια πράγματα τείνουν να σε καθυστερήσουν και να σε βγάλουν εκτός από το πρόγραμμά σου. Μην τους δώσεις μεγαλύτερη σημασία από ότι πρέπει γιατί θα καταστρέψουν την ημέρα σου.

Τοξότης

Τελευταία έχουν συμβεί πολλά, όμως σε συμβουλεύουμε να μην ανησυχείς για πράγματα που δεν έχουν καμία αξία γιατί έτσι χαλάς την ψυχολογία σου άδικα και η διάθεσή σου πέφτει στα τάρταρα.

Αιγόκερως

Οι αποφάσεις θα είναι πολύ δύσκολες σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον τελευταίο καιρό. Μην καθυστερείς να τις πάρεις γιατί είναι προς όφελός σου. Πέρνα την ημέρα με την οικογένειά σου.

Υδροχόος

Μην παραξενευτείς σήμερα αν υπάρχει κάποια απόσπαση της συγκέντρωσής σου στην ημέρα. Οι πειρασμοί είναι πολλοί και συνεχώς σκέφτεσαι τις επόμενες ημέρες που θα ξεκουραστείς και θα χαλαρώσεις μακριά από όλους και όλα.

Ιχθύες

Προσπάθησε να κάνεις κάτι σήμερα για να βοηθήσεις το σώμα σου και τον οργανισμό σου. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου γιατί θα το μετανιώσεις σύντομα.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα