Προβλέψεις Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Σήμερα μπορεί να ωφεληθείτε ξαφνικά από τον πλούτο και τους πόρους άλλων. Μπορεί να λάβετε ένα δώρο ή μια εύνοια από κάποιον. Μερικοί από εσάς θα πάρουν μια κληρονομιά. Γενικά, η μέρα σήμερα θα είναι γεμάτη από εκπλήξεις και απροσδόκητα γεγονότα.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Ένας συνεργάτης ή ένας στενός φίλος μπορεί να σας εκπλήξει με ένα δώρο ή μια υπέροχη ευκαιρία σήμερα. Στην πραγματικότητα, για κάποιους, θα μπορούσε να είναι και πρόταση γάμου. Ή μήπως είναι μια επιχειρηματική πρόταση με έναν συνεργάτη; Όποια και

αν είναι η περίπτωση, το παράθυρο ευκαιρίας σας θα είναι σύντομο τόσο όσο και γρήγορα!

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Έχετε πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την εργασία σας ή να πάρετε μια καλύτερη δουλειά. Και μια από τις πρώτες ευκαιρίες για να γίνει αυτό μπορεί πραγματικά να πέσει στην αγκαλιά σας σήμερα! Ή θα μπορούσατε να ταξιδέψετε ξαφνικά για δουλειά ή να κάνετε κάτι συναρπαστικό και συναρπαστικό για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Η αγάπη εκ πρώτης όψεως μπορεί να γίνει για σας σήμερα. Άλλοι μπορεί να πάρουν μια έκπληξη πρόσκληση σε ένα αθλητικό γεγονός ή μια διασκεδαστική, κοινωνική κατάσταση. Οι γονείς μπορεί να εκπλαγούν από τις ειδήσεις που σχετίζονται με τα παιδιά τους. Όποια και αν είναι η περίπτωση η έκπληξή σας θα είναι αισιόδοξη και ελπιδοφόρα!

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Κάτι ασυνήθιστο μπορεί να συμβεί στο σπίτι σήμερα ότι τελικά εμπλουτίζει ή επεκτείνει το σπίτι σας. Μπορεί επίσης να έχετε καλά μηνύματα για την οικογένεια. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας σχετικά με τις καταστάσεις ακινήτων ή τους τρόπους βελτίωσης του σπιτιού σας, γιατί θα θελήσετε να κάνετε πολλές αλλαγές.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Ίσως να είστε ευχαριστημένοι με την ευκαιρία να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι ή να μάθετε κάτι νέο. Οι ευκαιρίες για να εξερευνήσετε την κατάρτιση ή τις νέες σειρές μαθημάτων αφθονούν σήμερα. Τα καλά νέα από έναν συγγενή ή έναν αδελφό μπορεί επίσης να έρθουν στο δρόμο σας. Σήμερα είναι γεμάτη από κάθε είδους θετικές δυνατότητες.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Οι οικονομικές ευκαιρίες αφθονούν σήμερα. Μπορεί να ανακαλύψετε μια καλύτερη εργασία που πληρώνει. Ή μπορείτε να βρείτε κάποια χρήματα. Κάτι απροσδόκητο θα σας εμπλουτίσει κατά κάποιο τρόπο ή ίσως θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα αγορά.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Είστε επικεφαλής σε ένα υπέροχο, πιο περιπετειώδες, τυχερό έτος επειδή ο τυχερός Δίας πρόκειται να κινηθεί στο ζώδιο σας. Αλλά σήμερα ο Δίας προκαλείται από την ηλεκτρική ενέργεια του Ουρανού! Αυτό σημαίνει ότι ξαφνική καλή τύχη μπορεί να έρθει στο δρόμο σας. Να είστε δεκτικοί σε ό,τι συμβαίνει.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Επιβιώσατε την αρχή της εβδομάδας και τώρα η τύχη σας έχει επιστρέψει! Κάτι ασυνήθιστο ή απροσδόκητο μπορεί να συμβεί σήμερα που πραγματικά θα σας αλλάξει το πρόγραμμα. Θα μπορούσε να είναι καλή είδηση ή ευκαιρία, ή ακόμα και δώρο ή χάρη. Αυτό το παράθυρο θα είναι σύντομο, ώστε να είστε έτοιμοι να δράσετε γρήγορα!

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Μια σειρά ευκαιριών μπορεί να σας ανοίξουν ξαφνικά σήμερα. Θα μπορούσαν να σχετίζονται με τη φήμη σας μεταξύ των συνομηλίκων σας. αλλά πιο πιθανό, θα είναι μια χάρη από έναν φίλο. Ή ίσως μια ομάδα να σας προσεγγίσει με μια προσφορά που σας ικανοποιεί. Περιμένετε καλά νέα!

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Να είστε ανοιχτοί σε κάθε ευκαιρία που θα μπορούσε να παρουσιαστεί ξαφνικά σε σας σήμερα, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια προώθηση ή μια ευκαιρία να φανεί καλό στα μάτια των άλλων. Μπορεί να σχετίζεται με ταξίδια ή μετεκπαίδευση. Ό,τι κι αν είναι – αρπάξτε το!

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Επειδή ο απροσδόκητος πλούτος και τα δώρα μπορούν να φτάσουν στο δρόμο σας τώρα, ίσως έχετε μια ξαφνική ευκαιρία να ταξιδέψετε κάπου. Ή αυτή η ίδια ευκαιρία θα μπορούσε να σας βοηθήσει στην έκδοση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την ιατρική και το νόμο. Ότι και αν γίνει όμως, μην παίρνετε γρήγορες αποφάσεις και σκεφτείτε καλά.

Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια και σεξ: Ποια 4 ζώδια δεν τρελαίνονται για σεξ;

Keywords
Τυχαία Θέματα