Προβλέψεις Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Η αλήθεια είναι πως τόσο στην ερωτική σου ζωή, όσο και στα οικονομικά σου, ό, τι  θες και ονειρεύεσαι μοιάζει πια ιδιαίτερα δύσκολο. Ε, και; Σταμάτα να ανησυχείς και να στενοχωριέσαι, αφού όπως όλοι ξέρουμε, δεν είσαι για τα εύκολα.

Ταύρος

Το πρωινό σου θα κυλήσει όπως σχεδόν κάθε φορά, με δουλειές και ασφυκτικά deadlines. Το απόγευμα όμως θα είναι πιο ενδιαφέρον σε προσωπικό επίπεδο αφού υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κάνεις μια γνωριμία που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.

Δίδυμος

Σε

συμβουλεύουμε να τελειώσεις σήμερα όλες τις δουλειές που έχεις γιατί από αύριο τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για εσένα. Αν συνεχίζεις να μεταθέτεις για αργότερα τις υποχρεώσεις σου, σε βλέπουμε να παίρνεις δουλειά στο σπίτι το τριήμερο.

Καρκίνος

Απομάκρυνε όσους θέλουν να σε βάλουν στο δικό τους πρόγραμμα και όσους δεν έχουν θετική ενέργεια και σε ρίχνουν. Γενικά σταμάτα να κάνεις παρέα με άτομα που σε χαντακώνουν και βρες εκείνα που θα σε πάνε μόνο μπροστά.

Λέων

Η μέρα σου θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και συναντήσεις στον επαγγελματικό σου τομέα που θα σε κουράσουν απίστευτα. Προσπάθησε το βράδυ να βρεις χρόνο μόνο για σένα και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αν δεν το κάνεις εσύ, ποιος πιστεύεις ότι θα το κάνει;

Παρθένος

Σήμερα θα κάνεις μια σοβαρή συζήτηση στη δουλειά σου που θα αφορά στο μέλλον σου εκεί. Ίσως σου δοθεί μια προαγωγή ή καταφέρεις κάτι καλύτερο στα οικονομικά σου. Να είσαι συγκεντρωμένη και σίγουρη και να μην υπογράψεις τίποτα πριν το σκεφτείς καλά.

Ζυγός

Περιμένεις πως και πως το τριήμερο για να ξεκουραστείς. Υπομονή, δεν είσαι η μόνη! Προσπάθησε όμως να συγκεντρωθείς όσο περισσότερο γίνεται στη δουλειά σου, αν δεν θες να τρέχεις και να μην φτάνεις την τελευταία στιγμή.

Σκορπιός

Αν δεν βάλεις τέλος σε όλα όσα σε ταλαιπωρούν και σε στενοχωρούν, δεν θα το κάνει κανείς. Κάποιοι θέλουν να σε φορτώνουν με έξτρα δουλειά ή να σε φορτίζουν συναισθηματικά και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να λήξει. Διαφορετικά σε βλέπουμε σύντομα να τα σπας όλα.

Τοξότης

Τα ερωτικά είναι αυτά που σε απασχολούν πολύ αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να παραμελείς τα επαγγελματικά σου, γιατί σύντομα θα σου γίνει παρατήρηση που δεν θα σου αρέσει καθόλου από το αφεντικό σου. Το παν είναι η ισορροπία.

Αιγόκερως

Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Το ίδιο και οι υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά πρέπει να βρεις άμεσα λίγο χρόνο για να ασχοληθείς με πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε ξεκουράζουν. Βγες με φίλους, διασκέδασε και γενικά πέρνα καλά.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σου που δεν λένε να σταθεροποιηθούν με τίποτα σε έχουν πονοκεφαλιάσει. Κάνε μια συζήτηση με το αφεντικό σου ή βρες μια part time δουλειά για να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Iχθύς

Κάτι θα συμβεί μέσα στη μέρα που θα σε στενοχωρήσει απίστευτα. Αντί να το κρατήσεις όμως μέσα σου, συζήτησέ το με τους φίλους σου και γενικά ανθρώπους που σε αγαπούν και και αυτοί θα σε βοηθήσουν να το λύσεις και να το ξεπεράσεις.

Καλημέρα!

Φωτογραφία: iStock/ Ideal Image

Keywords
Τυχαία Θέματα