Προβλέψεις Τετάρτη 21 Μαρτίου!

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μετά από μια μεγάλη περίοδο που είχατε παραμελήσει τον εαυτό σας, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε μαζί του. Ηρεμήστε, χαλαρώστε και βρείτε μια ασχολία που θα σας διασκεδάζει για να την εντάξετε στην καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όλα τα κοπλιμέντα δεν είναι ωραία και αθώα, αφού μπορεί να προέρχονται από ανθρώπους που έχουν

συμφέρον και λειτουργούν πάντα με δεύτερες σκέψεις. Πριν τα δεχτείτε και χαμογελάσετε εξετάστε καλά αυτόν που σας το έκανε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πριν ανοιχτείτε σε κάποιον και του πείτε όλα όσα κρύβετε μέσα σας καλό θα είναι να τον προσέξετε καλά, να δείτε πως σκέφτεται πως μιλάει και κατόπιν να το πράξετε. Το ένστικτό σας, σας έχει γλιτώσει πολλές φορές από τις κακοτοπιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα κάνετε ένα λάθος στη δουλειά σας που δεν θα το παραδεχτείτε με τίποτα. Αυτό θα σας κοστίσει πολύ γιατί θα μεγεθύνει μια κατάσταση εις βάρος σας. Δεν είναι κακό να αναγνωρίζουμε πως φταίξαμε γιατί έτσι μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η ρουτίνα σας έχει καταβάλει και έχετε χάσει την ενέργειά σας και τη διάθεσή σας να κάνετε πράγματα. Όσο πιο γρήγορα όμως πάρετε απόφαση πως σας χρειάζονται καινούργιες εικόνες και παραστάσεις, τόσο πιο γρήγορα θα συνέλθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πάντα στηρίζετε και εμπιστεύεστε τους φίλους σας γιατί τους θεωρείτε οικογένειά σας. Και αυτό το διάστημα κάτι θα συμβεί και θα ζητήσετε τη βοήθειά τους για να τα βγάλετε πέρα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα σας πιάσει το ανικανοποίητο. Ναι, θέλατε να κάνετε διαφορετικά πράγματα στη ζωή σας, όμως δεν σας βγήκαν. Αντί να μιζεριάζετε, μήπως ήρθε η ώρα να ενδώσετε σε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Φοβάστε τις αλλαγές, αλλά τώρα βλέπετε πως δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας αρχίζουν να μην είναι συνεπείς, να σας κάνουν νερά και να σας απογοητεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το όνομά σας συζητιέται έντονα και σύντομα θα σας γίνει μια πρόταση για μια καινούργια δουλειά με προοπτικές και ευθύνες που θα σας βάλει στο τριπάκι να την αποδεχτείτε. Πριν το κάνετε όμως ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)

Ένα από τα πράγματα που σας αρέσουν πολύ είναι να βγαίνετε πάντα μπροστά και να εισπράττετε τον θαυμασμό και να κλέβετε τις εντυπώσεις. Δυστυχώς όμως αυτό το διάστημα καλύτερα να μην κάνετε τίποτα από τα παραπάνω αλλά να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα υπάρξει μεγάλη ένταση στον εργασιακό σας χώρο, αλλά σας συμβουλεύουμε να μείνετε εκτός. Βάλτε σε λειτουργία την λογική σας και μην παρασυρθείτε από τα νεύρα σας και τα διαλύσετε όλα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πολλοί άνθρωποι αυτό το διάστημα θα αποδειχτούν κατώτεροι των περιστάσεων και θα σας απογοητεύσουν οικτρά. Πριν στενοχωρηθείτε και τα βάψετε μαύρα, πείτε στον εαυτό σας πως ήταν ένα ακόμα μάθημα και προχωρήστε παρακάτω.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα