Προβλέψεις Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα συνεχιστούν οι εντάσεις στην εργασία σας και εσείς για να βγείτε αλώβητοι, θα πρέπει να δείξετε πως σέβεστε τις απόψεις των συναδέλφων σας, όσο κι αν δεν συμφωνείτε. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να σας προταθεί καινούρια θέση στη δουλειά σας. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν πείτε ναι ή όχι. Αποφύγετε τις σπατάλες και φτιάξτε ένα καινούργιο πρόγραμμα για τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα κάνουν

την εμφάνισή μια σειρά από μικρά έξοδα ίσως που αρχικά θα σας αγχώσουν και θα σας αναστατώσουν, όμως σύντομα θα καταφέρετε να τα λύσετε. Μην παραμελείτε το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε τις γκρίνιες χωρίς αιτία, τόσο στη δουλειά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή και να είστε υποστηρικτικοί απέναντι στο σύντροφό σας, όχι να τον ελέγχετε και να τον κριτικάρετε συνεχώς.

ΛΕΩΝ

Επιτέλους τα οικονομικά σας που σας παίδευαν τόσο καιρό αρχίζουν να φτιάχνουν. Μείνετε όμως μακριά από έξοδα και άσκοπες αγορές. Μήπως ήρθε η ώρα να κάντε κάτι για τον εαυτό σας και όχι για τους άλλους;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να αποτελούν τον μόνιμό σας πονοκέφαλο, καθώς όσες κινήσεις κι αν κάνετε δε λένε να φτιάξουν με τίποτα. Αν είστε ελεύθεροι ήρθε η ώρα να βγείτε, να διασκεδάστε και να φλερτάρετε.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας γίνει μια πολύ δελεαστική πρόταση στα επαγγελματικά σας που θα είναι δύσκολο να την προσπεράσετε και να αρνηθείτε. Μην κάνετε το σύντροφό σας να ζηλεύει και προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς απέναντί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να εμπλακείτε σε εντάσεις με τους συναδέλφους σας, αφού κάποιοι από αυτούς δεν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για σας πίσω από την πλάτη σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι μαγικό θα συμβεί και τα οικονομικά σας θα αρχίσουν επιτέλους να φτιάχνουν. Τώρα μπορείτε να κλείσετε το ταξίδι που τόσο θέλετε να πάτε, μαζί με το σύντροφό σας ή τους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχετε επικεντρωθεί στη δουλειά σας και όπως είναι φυσικό και επόμενο αυτό ενοχλεί το σύντροφό σας που είναι απόμακρος. Ζητήστε του συγγνώμη για τη συμπεριφορά σας και υποσχεθείτε του πως θα αλλάξετε στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα σας συμβουλεύουμε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην εμπλακείτε σε εντάσεις και τσακωμούς με τους συναδέλφους σας. Ο σύντροφός σας θα σας κάνει μια μεγάλη έκπληξη που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να γελάσετε δυνατά σαν μικρό παιδί.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα συμβούν μια σειρά από αλλαγές στη δουλειά σας που δεν θα τις δείτε με κακό μάτι και θα σας αγχώσουν απίστευτα. Μια κουβέντα με το σύντροφό σας θα σας φέρει μπροστά σε αυτό που πιστεύετε… Χρειάζεστε κι οι δυο σας περισσότερο χρόνο και χώρο.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα