Προβλέψεις Τετάρτη 1η Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Έχετε αποφασίσει να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας και να σας αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο. Βρείτε ασχολίες που σας αποφορτίζουν, παρέες που σας κάνουν να περνάτε καλά, δραστηριότητες που σας βοηθούν να γίνετε πιο δημιουργικοί.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αγαπάτε να ακούτε κομπλιμέντα, αλλά καλό είναι να μπορείτε να διακρίνετε τις προθέσεις που έχουν απέναντί σας οι άνθρωποι που σας κολακεύουν. Πολλοί από εσάς

ίσως ακούσετε καλά λόγια από ανθρώπους που έχουν δεύτερες σκέψεις και θέλουν κάτι να κερδίσουν από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Είστε καλοπροαίρετοι με τους άλλους και ευθείς στα λόγια σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι πάντοτε έτσι κι οι άλλοι απέναντί σας. Όχι, δεν πρέπει να γίνετε καχύποπτοι, αλλά καλό είναι να παρατηρείτε περισσότερο πως κινούνται οι άλλοι και να τους τσεκάρετε πριν ανοιχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μερικές φορές κινείστε απερίσκεπτα, ορμώμενοι από αυτό που θεωρείται πως είναι το πιο συμφέρον για εσάς, χωρίς όμως να ζυγίζετε σωστά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει. Αν βρεθείτε σε μια τέτοια θέση είναι καλύτερα να παραδεχτείτε το λάθος σας, παρά να προσπαθήσετε να δικαιολογηθείτε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Πολλοί από εσάς νιώθουν τη ρουτίνα τους να τους έχει κουράσει. Έχετε πιεστεί τελευταία να δώσετε το μέγιστο της προσπάθειάς σας σε διάφορους τομείς, αλλά μαζί με τις δυσκολίες πρέπει να συνυπολογίσετε και όλα όσα έχετε καταφέρει και πιθανότατα είναι περισσότερα και πιο σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η φιλία είναι για εσάς ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά στη ζωή και αυτές οι μέρες, μέσα από διάφορα γεγονότα, θα σας επιβεβαιώσουν πως οι φίλοι σας είναι η δεύτερη οικογένειά σας. Δεν είναι τυχαίο πως οι φιλίες σας είναι μακροχρόνιες και δοκιμασμένες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν αυτές τις μέρες νιώθετε λίγο μετέωροι και αβέβαιοι για τις επιλογές σας, για αυτά που θέλετε από τη ζωή σας και για το αν είστε πραγματικά ικανοποιημένοι με όσα έχετε καταφέρει, προσπαθήστε να εξετάσετε τα δεδομένα σας αντικειμενικά. Μην τα ισοπεδώνετε όλα γιατί κάτι που θέλατε πολύ δεν έγινε όπως το οραματιζόσασταν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Είστε σταθεροί στους ανθρώπους που θέλετε να έχετε στο πλευρό σας –οικογένεια, συνεργάτες, φίλους- αλλά αυτή την εποχή νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες σημαντικές ανακατατάξεις και αυτό σας έχει αναστατώσει. Μην ξεχνάτε πως μερικές φορές οι αλλαγές οδηγούν σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Νέες γνωριμίες φέρνουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και αξιόλογες προτάσεις που δεν σας αφήνουν αδιάφορους. Θα βρεθείτε μπροστά σε μια απόφαση που θα κληθείτε να πάρετε και θα πρέπει να το κάνετε με σοβαρότητα και σύνεση γιατί θα είναι κρίσιμη για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Σας αρέσει να κερδίζετε τις εντυπώσεις και το «χειροκρότημα» αλλά αυτές τις μέρες είναι καλύτερα να κρατήσετε τους τόνους χαμηλά και να μην προκαλείτε. Κάποιοι σας περιμένουν στη γωνία και σε τέτοιες περιπτώσεις όσο πιο ήσυχοι είστε, τόσο το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υπάρχει ένταση στον εργασιακό χώρο, αλλά δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από το συναίσθημα και την παρόρμηση. Κινηθείτε με ψυχρή λογική και επιχειρήματα, ποντάρετε στη σωστή στρατηγική και όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο για εσάς τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην αφήνετε τον εαυτό σας να απογοητευτεί από ανθρώπους που αποδείχθηκαν κάτι διαφορετικό από ότι νομίζατε. Πάρτε τα γεγονότα σαν ένα μάθημα ζωής που θα σας κάνει καλύτερους και πιο δυνατούς και προχωρήστε παρακάτω.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 1η Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα