Προβλέψεις Τετάρτη 17 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν και οι προηγούμενες ημέρες σας είχαν δημιουργήσει απίστευτη ένταση και εκνευρισμό -ναι, χωρίς καμία αμφιβολία όσα είχατε προγραμματίσει δεν έγιναν ποτέ- σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν και θα ηρεμήσετε. Σας συμβουλεύουμε να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για να αποφύγετε κάποιο παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Φίλοι, συγγενείς αλλά και συνεργάτες θα σας φέρουν στα όριά σας. Προσέξτε

πώς θα αντιδράσετε, γιατί εσείς έχετε αυτή την ικανότητα να καταστρέφετε και να ισοπεδώνετε τα πάντα. Απομακρυνθείτε λίγο και σκεφτείτε ώριμα και λογικά. Κανείς δεν έχασε όταν πήρε το χρόνο του για να σκεφτεί τα επόμενα βήματά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ο σοφός λαός λέει πώς δεν χωράνε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωσή σας. Μην τα θέλετε όλα, γιατί θα στερηθείτε και αυτά που ήδη έχετε καταφέρει με τόσο κόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ο ανταγωνισμός στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι μεγάλος. Εσείς όμως θα τα καταφέρετε και θα ακούσετε πολλά θετικά σχόλια για τη δουλειά και την απόδοσή σας. Εξάλλου όταν θέλετε κάτι πολύ δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σας εμποδίσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τώρα τελευταία κάτι σας τρώει στα συναισθηματικά σας. Δώστε στον σύντροφό σας το χρόνο που χρειάζεται για να μπορέσει να σας δείξει την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Στο τέλος όλα θα πάνε καλά -μην ξεχνάτε πώς είστε από τους κερδισμένους στο κομμάτι αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ήρθε η ώρα για να κάνετε το επόμενο και πιο σοβαρό βήμα στη σχέση σας. Ξέρουμε πόσο πολύ σας φοβίζει αυτό, αλλά αγνοήστε το. Η ζωή είναι τόσο μικρή και πρέπει να την ζούμε όσο καλύτερα και πιο έντονα γίνεται.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τα οικονομικά σας, μετά από μια δύσκολη περίοδο αρχίζουν να φτιάχνουν και εσείς νιώθετε ανακουφισμένοι. Μια πρόταση για να τα αυξήσετε θα σας γίνει και καλό είναι να την δεχτείτε. Ναι, θα κουραστείτε πολύ, όμως τίποτα δεν γίνεται εύκολα και αυτόματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Είναι αυτή η στιγμή του απολογισμού για όσα έχετε κάνει το προηγούμενο διάστημα, καλά και κακά. Ξέρετε, η μεταμέλεια όσο δύσκολη κι αν είναι, είναι πολύ αρνητική. Πείτε συγγνώμη σε αυτούς που αδικήσατε και κάντε μαζί τους μια καινούργια αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα φιλικά και στα ερωτικά περάσατε δύσκολα -ναι, το ξέρουμε και έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας. Όλα όμως τώρα αρχίζουν να φτιάχνουν και κοιτάτε το μέλλον με θετική διάθεση και αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Πολλά νεύρα και εκρήξεις θυμού υπάρχουν στο καθημερινό σας μενού. Δυστυχώς όμως ευθύνεστε για όλα όσα σας συμβαίνουν, αφού δεν φροντίσατε να βάλετε από την αρχή τα όριά σας. Ποτέ όμως δεν είναι αργά για να το κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σας έχουμε πολύ καλά νέα που αφορούν στα οικονομικά σας που πια αρχίζουν να φτιάχνουν. Σε αυτό θα βοηθήσει μια πρόταση που θα σας γίνει και θα σας ανακουφίσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην υποδύεστε άλλους ρόλους παρά μόνο τον εαυτό σας. Όταν είστε αληθινοί και πραγματικοί όλοι το εκτιμούν και βρίσκονται πάντα δίπλα σας, τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 17 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα