Προβλέψεις Τετάρτη 15 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αυτή η εβδομάδα θα λέγαμε πώς είναι η… δική σας. Από την αρχή της ακόμα νιώθατε πώς είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και έτσι θα συνεχιστεί. Ξέρετε άλλωστε να κλέβετε πάντα όλες τις εντυπώσιες με την προσωπικότητά σας, αφού είστε πάντα ευχάριστοι και θετικοί. Συνεχίστε έτσι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σήμερα θα βάλετε όλη τη φαντασία σας να δουλέψει και θα καταφέρετε να γοητέψετε εκτός από τους συνεργάτες σας

στο επαγγελματικό περιβάλλον, τους φίλους αλλά και το σύντροφό σας. Η Άνοιξη σας πάει πολύ, εκμεταλλευτείτε το!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αρχίσατε από αυτή την εβδομάδα να βάζετε σειρά προτεραιότητας στις επιθυμίες και τα θέλω σας. Και είδατε πώς αυτό δουλεύει πολύ καλά. Κάποιοι φίλοι που τους έχετε περαμελήσει το τελευταίο διάστημα θα έρθουν σε επαφή μαζί σας και θα σας ζητήσουν να βρεθείτε. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να βρισκόμαστε ανάμεσα σε ανθρώπους που μας αγαπούν, έτσι δεν είναι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν και τα πράγματα στα επαγγελματικά σας το προηγούμενο διάστημα δεν πήγαιναν όπως ακριβώς θα θέλατε, σήμερα αλλάζουν όλα. Κάτι θα συμβεί και θα όλοι θα σας πουν μπράβο και θα σας χειροκροτήσουν δυνατά. Οι κόποι σας επιτέλους ανταμείβονται.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα πράγματα στη σχέση σας δεν πηγαίνουν πολύ καλά. Από το να μιζεριάζεστε λοιπόν και να σκέφτεστε ακραίες λύσεις, όπως ο χωρισμός, δώστε στο σύντροφό σας προσοχή και χώρο να σας πει αυτά που θέλει να εκφραστεί και θα δείτε πώς όλα λύνονται εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο ρόλος της Drama Queen σας πηγαίνει, αλλά αφήστε τον για κάποια άλλη φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ξαφνικά, εκεί που νομίζατε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς, ότι σας είχαν δεδομένο, τόσο οι συνεργάτες, όσο και οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς σας, αρχίζουν να σας δείχνουν όλο και μεγαλύτερη προσοχή και αυτό φυσικά είναι κάτι που σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα. Γιατί το εμείς, είναι πιο σημαντικό από το εγώ για όλους εσάς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ήρθατε το τελευταίο διάστημα κοντά με ανθρώπους που λίγο καιρό πριν είχατε στη ζωή σας και σας έκαναν πολύ καλό, όμως εξαιτίας κάποιων καταστάσεων είχατε απομακρυνθεί από αυτούς. Τώρα είναι η ευκαιρία να επενδύσετε ξανά σε σχέσεις που θα τις έχετε μια ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν και τα πράγματα αρχίζουν να κυλούν πια τέλεια στα επαγγελματικά σας, η προσωπική σας ζωή μένει πίσω. Και αυτό φυσικά είνα κάτι που σας στενοχωρεί και σας γεμίζει άγχος. Θα αλλάξουν όμως όλα πολύ γρήγορα. Πώς; Με έναν μαγικό τρόπο. Αφήστε τα άστρα να κάνον όλη τη δουλειά και εσείς απλά απολαύστε το αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Νιώθετε πώς περπατάτε σε έναν δρόμο και δεν ξέρετε πού να στρίψετε…. Δεξιά ή αριστέρα. Σε αυτήν ακριβώς τη φάση της ζωής σας βρίσκεστε. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις να σας οδηγήσουν. Δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα, όλα θα λυθούν με έναν τρόπο που θα είναι υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Βρίσκεστε σε μια τέλεια φάση, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας. Δεν έχουμε να σας πούμε κάτι άλλο, απλά σας συμβουλεύουμε να το απολαύσετε. Ναι, ήρθε η ώρα που όλοι θα ασχολούνται μαζί σας, σαν να έχετε πάνω από το κεφάλι σας ένα άστρο που σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν τέλεια. Και αυτό φυσικά είναι κάτι που σας χαροποιεί πολύ, αφού το τελευταίο διάστημα είχατε δώσει σε αυτά όλη την προσοχή σας. Τώρα ήρθε η ώρα να στραφείτε στον σύντροφό σας και σε ανθρώπους που σας αγαπάνε. Η ισορροπία στη ζωή είναι άλλωστε το μυστικό της ευτυχίας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν είστε σε σχέση προσέξτε κάποιες μικρές διαφωνίες που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Αν είστε ελεύθεροι, ήρθε η ώρα να γνωρίστε τον άνθρωπο που θα σας ξεσηκώσει και θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα με μια τελείως διαφορεική ματιά. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 15 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα