Προβλέψεις Τετάρτη 14 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα….

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Τώρα είναι η ώρα για να χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα σας για να καταφέρεις να… συγυρίσετε το χάος που κυριαρχεί τελευταία στην προσωπική σας ζωή. Διαγράψτε όσα δεν λειτουργούν, κάντε τελείως διαφορετικά πράγματα και μην μένετε στάσιμοι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν είστε ελεύθεροι ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί και θα σας συναρπάσει. Σταματήστε να βάζετε φρένο στις ορμές και τα αισθήματά σας και ενδώστε χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Παλέψατε αρκετό με τον εαυτό σας και την αγαπημένη σας συνήθεια να μπουρλοτιάζετε

ότι μέχρι τώρα πήγαινε καλά στη ζωή σας. Η ωριμότητα επιτέλους σας χτύπησε την πόρτα και εσείς αποφασίσατε να της ανοίξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποιος συνάδελφός σας θα αρχίσει να σας φλερτάρει επίμονο και αυτό αν και αρχικά θα σας εκπλήξει, στο τέλος υπάρχει περίπτωση να ενδώσετε και αυτό, αν και δεν είναι καθόλου κακό, να έχετε στο μυαλό σας πως οι σχέσεις στη δουλειά δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ήρθε η ώρα να μιλήσετε και να αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια όλα όσα καταπιέζατε τόσο καιρό. Αυτό θα σας κάνει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε και να πάψετε να αισθάνεστε βλάκες και ριγμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και όταν το καταλάβετε αυτό τότε θα αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις και δεν θα εμπλακείτε σε εντάσεις που μόνο καλό δεν θα σας κάνουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτό το διάστημα νιώθετε τεράστια απογοήτευση από ένα φιλικό σας πρόσωπο που αποδείχτηκε στα μάτια σας πολύ λίγο. Αντί να τα βάζετε όμως μαζί του, ίσως να τα βάλετε με τον εαυτό σας που ενώ βλέπατε πως κάτι συνέβαινε αλλά δεν το αποδεχόσασταν με τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η καριέρα σας βρίσκεται στο επίκεντρο και αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να προχωρήσετε σε μια σειρά από αλλαγές που τόσο καιρό ονειρευόσασταν. Η εποχή ευνοεί τα ταξίδια και τις αποδράσεις, οπότε κλείστε ένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα τα έχετε δώσει όλα στη δουλειά σας και περιμένετε ο αγώνας και ο κόπος σας να αναγνωριστεί. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα και θα έχετε την πρόταση καριέρας που πάντα θέλατε και ονειρευόσασταν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Λόγω φόρτου εργασίας έχετε παραμελήσει το σύντροφό σας και αυτός φυσικά είναι μόνος και απογοητευμένος. Αν αυτή η σχέση σας ενδιαφέρει πολύ τότε ήρθε η ώρα να του το δείξετε αλλάζοντας τις προτεραιότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η δουλειά σας έχει φρικάρει, αφού το τελευταίο διάστημα δεν παίρνετε ανάσα και δεν έχετε καθόλου χρόνο για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα; Οργανώστε μια μίνι απόδραση αυτό το Σαββατοκύριακο για να αλλάξετε εικόνες και παραστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τελευταία λίγο έχετε χάσει τη μπάλα προσπαθώντας να κάνετε ταυτόχρονα πολλά πράγματα μαζί. Στο τέλος όμως καταλαβαίνετε πως δεν σας βγαίνει και στενοχωριέστε. Σας συμβουλεύουμε να χωρίσετε τις υποχρεώσεις και να αρχίσετε με τις πιο σημαντικές.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα