Προβλέψεις Τετάρτη 13 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Λάθος επιλογές. Αυτός είναι ο τίτλος που θα μπορούσαμε να βάλουμε σε εσάς αυτό το διάστημα. Κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Πριν αποφασίσετε κάτι πρέπει να το μελετήσετε πολύ καλά και αν είναι δυνατόν να το αναβάλετε για την επόμενη εβδομάδα που όλα θα είναι πιο ευνοϊκά για σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Έχετε αυτή την κακή συνήθεια και στέκεστε πάντα στο προφανές, στην επιφάνεια, χωρίς να κοιτάτε τις βαθύτερες αιτίες. Αυτό ξέρετε δεν είναι πολύ καλό, γιατί σας γεμίζει εικόνες που δεν είναι σωστές. Πριν λοιπόν

τα τινάξετε όλα, κυρίως στον ερωτικό τομέα, συζητήστε όλα όσα σας ενοχλούν με τον σύντροφό σας και θα δείτε πώς τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά, αφού από στιγμή σε στιγμή θα σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία εξέλιξης στη δουλειά σας που την θέλατε και την περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Στο χέρι σας είναι αν θα την εκμεταλλευτείτε ή όχι. Προσοχή: Μείνετε μακριά από εντάσεις και ανταγωνισμούς. Στο τέλος κερδίζει αυτός που είναι ήρεμος, cool και δεν μπλέκεται σε προστριβές και διαμάχες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μετά από μια μεγάλη περίοδο που είχατε βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σας και είχατε δώσει όλη την ενέργειά σας στα επαγγελματικά σας, εμφανίζεται ένα πρόσωπο που θα ταράξει την καθημερινότητά σας και θα σας κάνει να… δείτε καρδούλες και πεταλούδες. Ζήστε το, γιατί σας αξίζει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τελευταία η κρίση σας δεν λειτουργεί σωστά και αρπάζεστε με το παραμικρό, με αποτέλεσμα οι μικρές διαφωνίες που παρουσιάζονται στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή να κινδυνεύουν να γίνουν απίστευτοι τσακωμοί και κόντρες. Χαλαρώστε, δείτε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι και σκεφτείτε καλά μια πρόταση που θα σας γίνει για μια καλύτερη δουλειά. Βοηθάει σε αυτό ο Δίας που βρίσκεται στο Ζυγό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ναι, εδώ και καιρό τα έχετε δώσει όλα στα επαγγελματικά σας και έχει φτάσει η στιγμή που νιώθετε απίστευτη κούραση. Μην τα παρατάτε όμως, είστε λίγο πριν τελειώσει η δύσκολη αυτή περίοδος και απολαύσετε όλα όσα έχετε κάνει. Υπομονή, η προσπάθεια και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και σύντομα θα χαλαρώσετε και θα βρείτε τους κανονικούς σας ρυθμούς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχει φτάσει αυτή η στιγμή που λες και όλοι οι πλανήτες συνεργάζονται αρμονικά για να κυλήσουν όλα τα πράγματα στη ζωή σας όπως τα θέλατε, τα περιμένατε, τα επιθυμούσατε και τα ονειρευόσασταν. Η δουλειά θα πάει τέλεια, τα ερωτικά το ίδιο, οι φιλικές σχέσεις θα γίνουν ακόμα πιο δυνατές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τα οικονομικά σας είναι το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο και αποτελούν τον μόνιμο πονοκέφαλό σας. Ναι, κάθε φορά, λίγο πριν τα μέσα του μήνα, όσο κι αν αποφεύγετε τις σπατάλες, κάτι γίνεται και το πορτοφόλι σας αδειάζει. Το σκηνικό αυτό όμως σύντομα θα αλλάξει, αφού υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σας γίνει μια τέλεια πρόταση που θα αυξήσει το εισόδημά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σας προτείνουμε να αναβάλετε όσα σας πιέζουν σήμερα και σας ζητούν λύσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Φερθείτε έξυπνα και αφήστε τα για την επόμενη εβδομάδα. Τότε θα έχετε καλύτερη κρίση και θα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα είναι προς όφελός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Είχες παραμελήσει τον εαυτό σου, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου και αυτό ήταν δική σου απόφαση, αφού ήθελες να εστιάσεις όλη σου την προσοχή στη δουλειά σου. Σήμερα όμως κάνε ένα break από τις υποχρεώσεις σου και ανανεώσουν. Αν δεν είστε καλά, πώς θα αποδώσετε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Και εσείς έχετε βάλει σε πρώτη μοίρα τα οικονομικά σας. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού δεν λένε να φτιάξουν με τίποτα, παρόλο τις θυσίες που κάνετε για να καλύψετε όλες τις υποχρεώσεις σας, χωρίς ποτέ να σας μένει τίποτα για να τον εαυτό σας. Μια πρόταση όμως που θα εμφανιστεί μπορεί και να δώσει τέλος στον… Γολγοθά σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Συζητήσεις. Αυτή είναι η λέξη που θα κυριαρχήσει τη σημερινή ημέρα. Με συναδέλφους, αφεντικό, σύντροφο, οικογένεια, φίλους κτλ. Όλοι θα θέλουν να μιλήσουν μαζί σας και θα σας ζητήσουν λύσεις σε προβλήματα που υπάρχουν και σεις θα πρέπει να τους ακούσετε και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να τις τελειώσετε Αποφύγετε τις εντάσεις μαζί τους και με τον τρόπο σας ζητήστε τους να τα ξαναπείτε σε λίγες ημέρες.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 13 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα