Προβλέψεις Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείς λογικά και να υιοθετήσεις αυτόν τον τρόπο σκέψης και στο μέλλον. Άφησε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα και δεν θα χάσεις.

Ταύρος

Οι γύρω σου δεν θα μπορούν εύκολα να σε πλησιάσουν σήμερα καθώς θα έχεις αρκετά νεύρα. Ναι, μπορεί να είναι Σάββατο, όμως η δική σου διάθεση δεν λέει να φτιάξει με τίποτα.

Δίδυμοι

Έχεις κάποια ενδιαφέροντα τα οποία κοντεύεις να χάσεις από τις πολλές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μην το κάνεις. Σου προτείνουμε να βρεις κι άλλες δραστηριότητες για να χαλαρώνεις.

Καρκίνος

Ήρθε

η ώρα να ανεβάσεις στο μέτρο του σωστού την αυτοπεποίθησή σου και να πάψεις να νιώθεις μειονεκτικά. Πες πως ήταν μια φάση και άφησέ την πίσω σου.

Λέων

Σήμερα μπορεί να νιώθεις κάπως περίεργα και να μην έχεις διάθεση για πολλές συζητήσεις που θα σε κουράσουν. Γι’ αυτό καλύτερα μείνε στο σπίτι και κάνε πράγματα μόνη σου που σε ευχαριστούν.

Παρθένος

Τα προγνωστικά είναι με το μέρος σου σήμερα και η μέρα σου θα κυλήσει όμορφα χωρίς εντάσεις και συγκρούσεις. Κανόνισε να βγεις με φίλους, να τα πείτε και να διασκεδάσεις.

Ζυγός

Τις τελευταίες μέρες ένιωθες λίγο χαμένη αλλά σήμερα σιγά σιγά θα αρχίσεις να βρίσκεις τον εαυτό σου. Κανόνισε μια μίνι απόδραση συντροφιά με φίλους ή με το σύντροφό σου.

Σκορπιός

Είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα να τερματίσεις ότι σε κάνει να νιώθεις άσχημα ή τουλάχιστον όχι όμορφα. Η ζωή είναι μικρή για να αναλωνόμαστε σε πράγματα που μας ρουφάνε την ενέργεια.

Τοξότης

Έχεις κάποια σοβαρά θέματα να συζητήσεις με κάποιον κοντινό σου που προσφέρεται να σε βοηθήσει. Είσαι τυχερή γιατί οι φίλοι σου είναι πάντα δίπλα σου.

Αιγόκερως

Μέσα σου νιώθεις περίεργα και βρίσκεσαι σε μια περίεργη σύγχυση η οποία δεν σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Τακτοποίησέ τα όλα και απόλαυσε το Σάββατό σου.

Υδροχόος

Έχεις πολύ χρόνο σήμερα για να σκεφτείς πως θα πράξεις ώστε να απογειώσεις το επαγγελματικό σου μέλλον. Κλείσε ραντεβού και συζήτησε με ανθρώπους που θα σε πάνε μπροστά, όχι πίσω.

Ιχθύες

Δεν μπορείς να τα πετύχεις όλα με την πρώτη φορά γι αυτό μην διστάσεις να ξαναδοκιμάσεις. Ο επιμένων άλλωστε, όπως λέει και ο σοφός λαός, πάντα νικά!

Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα