Προβλέψεις Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Και εκεί που ήσασταν έτοιμοι να παρατήσετε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ, βρίσκεται το ενδιαφέρον που σας έλειπε χάρη στη βοήθεια κάποιου που δεν περιμένατε με τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Και εκεί που πιστεύατε πως το Σαββατοκύριακο αυτό θα κλειστείτε στο σπίτι σας, οι φίλοι σας ετοιμάζουν ένα ταξίδι έκπληξη που θα σας γεμίσει χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι πολύ καλό να βοηθάτε τους άλλους και να βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν. Αυτό θα συμβεί και σήμερα -ένας φίλος σας χρειάζεται επειγόντως

τις συμβουλές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να δουλέψετε πιο σκληρά από ότι συνήθως για να καταφέρετε όσα επιθυμείτε, αλλά η ανταμοιβή θα αξίζει τον κόπο και θα έρθει πολύ πιο γρήγορα από ότι φανταζόσασταν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αυτό το διάστημα έχετε πολλά νεύρα και όλα σας φταίνε. Από το να παιδεύετε όμως τους άλλους, καλύτερο είναι να μείνετε στο σπίτι, να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τελευταία νιώθετε πίεση και αβεβαιότητα, τόσο για την επαγγελματική σας ζωή, όσο και για την προσωπική. Πριν κάνετε όμως κάτι που σίγουρα θα το μετανιώσετε, ηρεμήστε και σκεφτείτε λογικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σας συμβουλεύουμε να ακούτε το ένστικτό σας, ειδικά για τα ερωτικά σας. Στα επαγγελματικά σας ήρθε η ώρα να πατήσετε γκάζι γιατί τελευταία τα έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτό το διάστημα σας συμβουλεύουμε να βάλετε όρια τόσο στους άλλους όσο και στον εαυτό σας και να λέτε τα μισά από όσα σκέφτεστε. Διαφορετικά θα μπλεχτείτε σε καυγάδες και εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ό,τι σας προβληματίζει ή σας δυσκολεύει να το καταφέρετε μόνοι σας, μην το αφήνετε στην άκρη, αλλά ζητήστε τη βοήθεια των φίλων σας και όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτό το Σαββατοκύριακο σκεφτείτε λογικά και καθαρά και μείνετε μακριά από συζητήσεις και εντάσεις που δεν θα σας βγουν σε καλό. Δώστε προσοχή στον σύντροφό σας που τελευταία τον έχετε παραμελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δεν νιώθετε στα καλύτερά σας, όλα σας φταίνε και οι υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα είναι πολλές. Ζητήστε τη βοήθεια των αγαπημένων σας φίλων για να τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα λάβετε ένα τηλεφώνημα που θα είναι γεμάτο με καλά νέα. Αυτό θα σας κάνει να ενθουσιαστείτε και να χαμογελάσετε πλατιά. Ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στα επαγγελματικά σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα