Προβλέψεις Σάββατο 5 Αυγούστου

Τι μας λένε τα άστρα σήμερα…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Μπορείτε να καταφέρετε πολλά! Τα αφεντικά, οι γονείς, και οι υφιστάμενοι σας το γνωρίζουν αυτό. Εάν εργάζεστε σήμερα, να είστε προσεκτικοί, στο τι λέτε και τι κάνετε.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Η προσοχή σας είναι στραμμένη στο σπίτι. Σήμερα όμως, είστε ανήσυχοι για κάτι διαφορετικό. Πολλοί από εσάς θα ταξιδέψουν ή τουλάχιστον θα κάνουν κάτι που θα τους χαλαρώσει.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Πολλοί από εσάς κάνετε μικρά ταξίδια, και έχετε επαφές με νέους ανθρώπους. Αυτό το Σαββατοκύριακο επικεντρώνεστε

σε κοινές ιδιοκτησίες, κληρονομιές, φόρους, χρέη και άλλα. Πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Σήμερα η Σελήνη βρίσκετε 180 μοίρες απέναντι από το ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε λίγο προσοχή στα θέματα εργασίας και τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους στενούς φίλους σας.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Σήμερα είναι μια καλή μέρα για εσάς, επειδή τόσο ο Ήλιος όσο και ο Άρης, σας βοηθούν, δείχνοντας σας, τον δρόμο. Αντιμετωπίστε τα τρέχοντα προβλήματα και κάντε ό, τι μπορείτε για να οργανωθείτε καλύτερα.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Δεν είστε έτοιμοι να εργαστείτε. Ιδανικά, θέλετε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ταξίδι ή μία εκδρομή.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο στο σπίτι με την οικογένεια σας. Είναι μια προτεραιότητα που δεν πρέπει να αμελήσετε. Εν τω μεταξύ, χρειάζονται και οι φίλοι σας λίγο από τον χρόνο σας. Μην παραμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους .

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)
Απολαύστε χρόνο με τα αδέλφια, τους συγγενείς και τους φίλους σας. Ένα σύντομο ταξίδι θα σας κάνει καλό. Εμπιστευθείτε μας και θα δείτε πως έχουμε δίκιο!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Είναι Σάββατο και εσείς εστιάζετε στα οικονομικά σας, στα κέρδη, και στις μεγάλες δαπάνες. Αυτά τα θέματα θα μπορούσαν να σχετίζονται με μελλοντικά ταξιδιωτικά σχέδια, όμως πρέπει να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε σοβαρά που θα χαλάσετε τα χρήματα σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Σήμερα η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας, αυτό αυξάνει τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι επίσης μπορεί να αυξήσει την τύχη σας. Επομένως, σήμερα είναι η ημέρα να ζητήσετε από το σύμπαν μια χάρη. Δοκιμάστε το και δείτε το να συμβαίνει.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)
Κρατάτε ένα χαμηλό προφίλ το Σαββατοκύριακο. Επιπλέον, οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους στενούς φίλους σας είναι λίγο απογοητευτικές. Και ίσως συνεχιστεί, όμως θα περάσει.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Η κουβέντα σας με μία γνωστή γυναίκα θα είναι σημαντική σήμερα. Ίσως αυτή η συζήτηση να σας παρακινήσει να επανεξετάσετε τους στόχους σας για το μέλλον. Ναι, μπορείτε να τα έχετε όλα. Ο Άρης και η Αφροδίτη, θα σας βοηθήσουν να τα κατακτήσετε.

Από την Μαρίλια Καραγιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα