Προβλέψεις Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Η συγκέντρωση είναι λίγο δύσκολη για εσένα σήμερα γι αυτό και αργείς να τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου που μαζεύονται επικίνδυνα και έχουν αρχίσει να σε αγχώνουν για τα καλά.

Ταύρος

Σήμερα είναι αυτή η μέρα που δεν χρειάζεται να προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνη σου. Σε συμβουλεύουμε να ζητήσεις βοήθεια από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Δίδυμοι

Όταν βρεις αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις πρέπει να ξεκινήσεις όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να το πραγματοποιήσεις. Προσοχή στην υγεία σου.

Καρκίνος

Σήμερα η μέρα σε

ευνοεί πολύ ώστε να καταφέρεις να ανοιχτείς ακόμα περισσότερο στους γύρω σου. Σε συμβουλεύουμε να μην βγεις βόλτα τα μαγαζιά γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Λέων

Είσαι ήρεμη και με σωστές σκέψεις αλλά πρέπει να συγκεντρωθείς πολύ σοβαρά σε αυτό που κάνεις. Κάτι το Καλοκαίρι, κάτι οι διακοπές που πλησιάζουν επικίνδυνα….

Παρθένος

Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σε ενοχλούν στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις χωρίς εκρήξεις ή εντάσεις.

Ζυγός

Το μυαλό σου τρέχει σε διάφορες σκέψεις γι αυτό προσπάθησε να βάλεις μια τάξη στον εαυτό σου. Το απόγευμα κανόνισε να βγεις με αγαπημένους φίλους και να περάσεις καλά.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα θα είναι τόσο ήσυχη για εσένα που θα αρχίσει να σε βάζει σε πολλές υποψίες. Ηρέμησε και χαλάρωσε, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι που θα σε αναστατώσει.

Τοξότης

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις την σημερινή μέρα ώστε να σκεφτείς πως θα κινηθείς στο επαγγελματικό σου μέλλον. Ναι, μπορεί να έχεις ήδη πολλές προτάσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι όλες καλές.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει χρόνος για όνειρα σήμερα γι αυτό πρέπει να ξεκινήσεις τις πράξεις και τις ενέργειες. Με σύμμαχό σου τη λογική προσπάθησε να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.

Υδροχόος

Μπορεί να μην ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς σε ορισμένες περιπτώσεις γι αυτό όμως υπάρχουν οι φίλοι σου για να σε συμβουλεύσουν και να σε βοηθήσουν να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Ιχθύες

Έχεις κάποια προβλήματα γενικότερα; Προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και να τα διαχειριστείς σωστά, γιατί αλλιώς είναι πολύ πιθανό να χάσεις σήμερα τη μπάλα.

Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα