Προβλέψεις Σάββατο 3 Ιουνίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μια συνάντηση και οι συζητήσεις που θα προκύψουν μέσα από αυτή σας γεννούν μια ιδέα που αν υλοποιήσετε μπορεί να λύσετε μια σειρά από πρακτικά προβλήματα. Ένα θέμα υγείας που αφορούσε στην οικογένειά σας έχει θετικές εξελίξεις. Κάποιοι από εσάς θα έχουν πολλές μετακινήσεις ή αποδράσεις αυτές τις ημέρες..

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Εδώ και καιρό θέλεις να επανεκτιμήσεις κάποιες εργασιακές σχέσεις και να καταλήξεις

αν όντως έχουν νόημα ή αν θα πρέπει να κάνεις αλλαγές κοιτάζοντας το όφελός σου και προάγοντας τις δυνατότητες εξέλιξής σου. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα φέρει πεταλούδες στο στομάχι και μια νέα σπίθα στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σας κάνει πιο διπλωμάτες και σας βοηθά να αποκτήσετε έξυπνα επιχειρήματα προκειμένου να πείσετε αυτούς που θέλετε, τόσο σε εργασιακά όσο και σε προσωπικά θέματα. Η μέρα θα ευνοήσει το κλείσιμο μιας συμφωνίας που εδώ και καιρό περιμένατε. Δώστε την προσοχή σας σε σύντροφο και φίλους, που έχετε παραμελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Για κάποιους από εσάς αυτή είναι μια περίοδος που φέρνει μια σειρά από εργασιακές αλλαγές, που αλλάζουν τα δεδομένα σας, κάτι που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε. Ερωτικά, οι κόντρες των προηγούμενων ημερών ηρεμούν και έρχονται ευκαιρίες να περάσετε περισσότερο χρόνο με το άλλο σας μισό. Οι αδέσμευτοι θα γίνετε αντικείμενο… φλερτ.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Προσέξτε πολύ ότι έχει να κάνει με οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες γιατί ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπερδεύει τις καταστάσεις και κάποιοι μπορεί να σας ρίξουν. Αν έχετε απομακρυνθεί από καλούς φίλους βρείτε την ευκαιρία να κάνετε catch up, έχετε ανάγκη από ουσιαστική επικοινωνία και ανθρώπους που σας αγαπούν πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα ευνοούνται οι φιλοδοξίες και τα σχέδιά σας, ενώ νέες προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι, οι οποίες δεν σας αφήνουν καθόλου αδιάφορους. Καθώς η εποχή είναι ρευστή μην δένετε τίποτα και μην κλείνετε καμία πόρτα. Αφήστε πρώτα να διαμορφωθεί πιο ξεκάθαρα το τοπίο και πάρτε μετά αποφάσεις. Σήμερα προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις πιο χαλαρές στιγμές που έχετε συναντώντας φίλους και αγαπημένους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Πάρτε απόφαση πως οι αναβολές και οι καθυστερήσεις που αφορούν σε κάποιες επιδιώξεις σας θα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτές τις μέρες και απλά προσπαθήστε να οργανωθείτε όσο καλύτερα γίνεται. Οι κοινωνικές σας συναναστροφές τονώνονται και νέες γνωριμίες έρχονται, μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψει και μια αναπάντεχη συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ο Ποσειδώνας τονώνει τη δημιουργικότητα και τις αναζητήσεις σας, όμως παράλληλα σας κάνει πιο ευάλωτους απέναντι σε κάποιους επιτήδειους που σας έχουν πλησιάσει με πρόθεση να σας εκμεταλλευτούν. Προσπαθήστε να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας για να αντιληφθείτε σωστά ποιοι είναι οι σκοποί όσων βρίσκονται ξαφνικά πολύ κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μετά από μια μεγάλη περίοδο που αισθανθήκατε ανασφάλεια και αποσταθεροποίηση νιώθετε να πατάτε γερά στα πόδια σας και να είστε έτοιμοι να κάνετε ξεκαθαρίσματα ξεπερνώντας συναισθηματισμούς. Κάποιοι από εσάς βρίσκεστε πολύ κοντά σε μια νέα πολύ σημαντική επαγγελματική πρόταση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας και να σας βοηθήσει να περάσετε στο επόμενο επίπεδο της καριέρας σας, μια εξέλιξη που οικονομικά και εργασιακά είναι ακριβώς αυτό που θέλετε..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ότι δεν λύνεται, κόβεται. Αν λοιπόν έχετε αναλωθεί πολύ σε καταστάσεις που μοιάζουν να μην σας οδηγούν πουθενά, αντί να παιδεύεστε άλλο είναι καλύτερα να βάλετε μια τελεία και να κινήσετε για αλλού. Μπορεί να σας μοιάζει δύσκολο, αλλά κάνοντάς το θα διαπιστώσετε πόσο πιο απλό από ότι φανταζόσασταν είναι και θα νιώσετε ανακούφιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η ανάγκη του να βοηθάς και να προσφέρεις σε όσους έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου, συναισθηματικά ή πρακτικά, τον τελευταίο καιρό είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά. Παρόλα αυτά, αξιοποίησε την ημέρα για να αποφορτιστείς και να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία πλέον δεν βλέπεσαι όσο παλιότερα λόγω φόρου εργασίας και άλλων καθημερινών υποχρεώσεων.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Με κάποιους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα εμπιστοσύνης που θα σε αναστατώσει και θα σε προβληματίσει. Πριν πεις πολλά λόγια φρόντισε να διερευνήσεις τι πραγματικά συμβαίνει –γιατί μπορεί απλά να πρόκειται για μια παρεξήγηση από αυτές που συχνά φέρνει μαζί του ο Ποσειδώνας όταν επισκέπτεται το ζώδιό σας.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Σάββατο 3 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα