Προβλέψεις Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα….

ΚΡΙΟΣ

Είναι απαραίτητο για σένα να ελπίζεις κάθε ξημέρωμα πως μπορείς να πάρεις την απόφαση και να αλλάξεις τα πάντα στη ζωή σου. Μέχρι τώρα όμως δεν έχεις βρει το κουράγιο που χρειάζεται για να το πραγματοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε συμβουλεύουμε αυτό το διάστημα να μην είναι πρώτο θέμα στις συζητήσεις σου με όλους το συναισθηματικό σου παρελθόν. Ήρθε η ώρα να το αφήσεις μια και καλή πίσω σου και να προχωρήσεις. Θα το κάνεις άραγε;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα έχεις την αίσθηση πως όλοι σε βλέπουν με μισό μάτι και θέλουν μόνο να σου την πουν και να

σε κατακρίνουν για όλες τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Υπομονή, θα περάσει κι αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν είσαι ο εαυτός σου στις σχέσεις σου νομίζεις πως δεν θα αρέσεις και πως θα σε παρατήσουν στο λεπτό. Για το λόγο αυτό προσποιείσαι πως είσαι κάτι διαφορετικό. Η αλήθεια όμως έρχεται πάντα στο φως, έστω και αργά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα να μαζέψεις το κουράγιο σου και να κάνεις μια συζήτηση για όλα με το σύντροφό σου. Πες του με ήρεμο τρόπο όλα όσα σε εκνευρίζουν και ζήτησέ του να τα αλλάξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτές τις μέρες είναι καλό να ξεκινήσεις να λύνεις τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, να κάνεις επαγγελματικά σχέδια και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που δεν σε καλύπτουν ούτε λίγο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι μια μέρα που αισθάνεσαι πως έχεις απομονωθεί πλήρως από όλους και από όλα. Σου προτείνουμε να αρχίσεις να κάνεις μερικά βήματα, όπως να βγεις με καφέ για τις φίλες σου και να τους πεις όσα σε απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν δουλεύεις σήμερα και δεν ξεκουράζεσαι, κάτι θα συμβεί και θα σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου. Αποτέλεσμα; Θα εκνευριστείς, θα υψώσεις τον τόνο της φωνής σου και θα πεις πολλά που αργότερα θα τα μετανιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ναι, σήμερα θα κάνεις παράπονα στις φίλους σου για το σύντροφό σου. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν θα βρεις μεγάλη ανταπόκριση και αυτό θα σε στενοχωρήσει πολύ. Εσύ γιατί κάθεσαι και τις ακούς πάντα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις βαρεθεί την ίδια επαγγελματική καθημερινότητας. Έχεις κουραστεί να αντιμετωπίζεις τα ίδια προβλήματα. Θες επιτέλους καινούργια κίνητρα για να συνεχίσει να έχει νόημα αυτή η ρουτίνα. Υπομονή κάτι θα συμβεί και όλα θα αλλάξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Mια είναι η αντίδραση των περισσότερων Υδροχόων όταν έχουν προβλήματα επικοινωνίας με τον σύντροφο τους: Παίρνουν την κολλητή τους και αναλύσουν το πρόβλημα μέχρι εξαντλήσεως. Σήμερα είναι αυτή η μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είσαι ένα βήμα μόλις μακριά από το να αποδεσμευτείς από σχέσεις και δουλειές που έχουν εγκλωβίσει τη ζωή σου σε μια ρουτίνα που σε έχει καταπιεί. Θα το κάνεις τελικά ή όχι;

Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα