Προβλέψεις Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Έχετε έντονη δημιουργικότητα σήμερα δεδομένου ότι είστε ο τεχνίτης του ζωδιακού κύκλου, αυτή είναι μια ισχυρή σχέση για σας. Ωθήστε στα ταλέντα σας! Εκφράστε τον εαυτό σας με οποιονδήποτε τρόπο που θα επιλέξετε. Απολαύστε τις τέχνες, κοινωνώντας με τους άλλους, αθλητικά και παιχνιδιάρικες στιγμές με τα παιδιά.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Η εστίασή σας στο σπίτι και στην οικογένεια συνεχίζει να είναι ισχυρή, παρόλο που το αυξημένο χάος και η δραστηριότητα στο μέτωπο του σπιτιού μπορεί να σας καθηλώσει κατά περιόδους.

Το μυστικό είναι να είστε υπομονετικοί με τα μέλη της οικογένειας γιατί η οικογένεια είναι χρυσός. (Και αγαπάς το χρυσό σου.)

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Η τοποθέτηση του Ήλιου, της Σελήνης και του Άρη σας ταιριάζει απόλυτα σήμερα, επειδή θέλετε να είστε εν κινήσει, να μιλάτε με άλλους και να ικανοποιείτε την ακόρεστη περιέργειά σας. Αυτά είναι όλα τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα και δεν ισχύει κανένα εμπόδιο!

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε καλές αγορές , αλλά ελέγξτε με την Προειδοποίηση Σελήνης παραπάνω. Δεδομένου ότι εργάζεστε σκληρά για να κερδίσετε τα χρήματά σας, είναι εντάξει να τα ξοδέψετε.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Είστε εντελώς ενεργοποιημένοι τώρα επειδή ο Ήλιος, η Σελήνη και ο φλογερός Άρης είναι όλα στο ζώδιο σας. Ναι, είναι όλα σχετικά με εσάς, αγαπητέ Λέοντα! Να είστε ανοικτοί. Ρωτήστε για αυτό που θέλετε. Ζητήστε το πλεονέκτημα. Δεν είσαι εγωιστής απλά προσπαθήστε να εργάζεστε σκληρά με αυτή τη στιγμή.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Δεν είναι εύκολο όταν ο ηγέτης σας Ο υδράργυρος είναι οπισθοδρομικός στο δικό σας ζώδιο και αυτό είναι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Απλά να καθίσετε και να σκεφτείτε με τον εαυτό σας. Είναι προσωρινό. Θα είναι ωραία μέχρι τον Σεπτέμβριο. Εν τω μεταξύ, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τα ανόητα σφάλματα, τις μπερδεμένες επικοινωνίες και τα χαμένα αντικείμενα.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Είστε πιθανώς το πιο κοινωνικό σύμβολο στον ζωδιακό κύκλο. Αυτή τη στιγμή, οι αλληλεπιδράσεις σας με άλλους, είτε πρόκειται για φίλους ή για μέλη ομάδων, είναι σημαντικές για εσάς. Μοιραστείτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον με κάποιον, γιατί αυτή θα είναι μια στιγμή συγκόλλησης. Το χρειάζεσαι.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Όλα χαλάζι Σκορπιός! Τόσο ο Ήλιος όσο και η Σελήνη βρίσκονται στην κορυφή του γραφήματος σας και σας δίνουν προσοχή. Ναι, όλοι σας ενημερώνουν, ειδικά γονείς, αφεντικά. Στην πραγματικότητα, όλοι σας θαυμάζουν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Ναι!

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Εάν μπορείτε να ξεφύγετε σήμερα να το κάνετε επειδή θέλετε μια αλλαγή σκηνικού, μια αλλαγή ρυθμού, μια ευκαιρία να μάθετε κάτι νέο, και ίσως κάποια περιπέτεια και συγκινήσεις!Τουλάχιστον, κουνήστε τη ρουτίνα σας σήμερα και κάντε κάτι διαφορετικό.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Οι διαφορές σχετικά με την κοινή ιδιοκτησία και τις κληρονομιές δεν ήταν εύκολη. Παρόλα αυτά, αυτές οι διαμάχες θα εγκατασταθούν πιθανώς υπέρ σας. Στην άκρη, αυτή η ίδια αστρολογική επιρροή υπονομεύει πραγματικά τη σεξουαλική σας κίνηση!

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Άρης είναι όλα απέναντι από το ζώδιο σας. Μην ανησυχείτε -με όλη αυτή την αντιπολίτευση, η καλύτερη επιλογή σας είναι να παραμείνετε ήρεμοι και να συνεχίζετε να χαμογελάτε. Μην είστε οξύθυμοι αλλά μην προκαλείτε και τους άλλους.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Το κίνητρο είναι τα πάντα και είστε κίνητρα να γίνετε πιο υγιείς, πιο αποτελεσματικοί και αποτελεσματικότεροι από κάθε άποψη. Δεν μπορείς να χάσεις! Πρώτα έρχεται η σκέψη, έρχεται η λέξη. Από τη λέξη, πηγάζει η πράξη, και η πράξη σύντομα γίνεται συνήθεια. Τελικά η συνήθεια σκληραίνει στο χαρακτήρα.

Από την Αντιγόνη Θάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα