Προβλέψεις Σάββατο 18 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι απαραίτητο να δείξετε λίγο πιο εμφατικά στην οικογένειά σας το σεβασμό και το ευχαριστώ σας για όσα έχουν κάνει για εσάς. Μην απομακρύνεστε από αυτούς που σας αγαπούν και τα θεωρείτε όλα δεδομένα.


ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
H Aφροδίτη σας δίνει αυτοπεποίθηση και δεν θέλετε να κρύβετε πια τα συναισθήματά σας. Νιώθετε έτοιμοι και ικανοί να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο και να απολαύσετε νέες εμπειρίες. Η ανανεωμένη σας αυτή διάθεση θα φέρει πολλά και καλά νέα.
.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 –

21/6)
Νέες θετικές εξελίξεις στη δουλειά σας βοηθούν να κάνετε όλα όσα έχετε στο πρόγραμμα σε πιο σύντομο χρόνο και το ίδιο ή και περισσότερο αποτελεσματικά. Μην προσπαθείτε να μαντέψετε τι σκέφτονται οι συνεργάτες σας, σύντομα θα το μάθετε από πρώτο χέρι. Παίζετε με τα χαρτιά σας ανοιχτά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καλό είναι να ακούτε πιο προσεκτικά αυτά που έχουν οι άλλοι να σας πουν. Μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει αλλά τελευταία το μυαλό σας τρέχει αλλού και όχι σε αυτά που είναι οι πραγματικές προτεραιότητες. Αν το αλλάξετε αυτό, όλα θα πάνε καλύτερα.


ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Υπάρχει μεγάλη ρέντα στο φλερτ αυτή την εβδομάδα για εσάς που φαίνεται πως θα εισπράξετε τα καλύτερα και στην προσωπική ζωή, αλλά και στην επαγγελματική. Βάλτε τα πράγματα σε μια σειρά και μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας συνεπάρει. Όσο πιο μετρημένα κινείστε, τόσο η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Έχετε έναν εκνευρισμό και κατηγορείτε άδικα ανθρώπους, χρεώνοντάς τους πράγματα που δεν έχουν κάνει και λόγια που δεν έχουν πει. Υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα, όμως μην την κάνετε ακόμα πιο εκρηκτική και μάλιστα χωρίς να υπάρχει λόγος.


ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και οφείλετε να τις σκεφτείτε σοβαρά. Ένας άνθρωπος από το ερωτικό παρελθόν σας κάνει επανεμφάνιση και σας αποσυντονίζει. Αξίζει, όμως, να κάνετε αυτό το πισωγύρισμα; Είναι πισωγύρισμα ή απλά μια δεύτερη ευκαιρία. Ζυγίστε –ως ζυγός- τα δεδομένα χωρίς να παραμυθιάζεστε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η ζήλια χτυπά και τη δική σας πόρτα και αρχίζετε να υποπτεύεστε πως το έτερον ήμισυ κάτι μαγειρεύει πονηρό πίσω από την πλάτη σας. Μήπως υπερβάλετε; Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να έρθουν και να χαλάσουν την ευτυχία που με τόσο κόπο χτίσατε.


ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μπορεί να είναι μια πιεσμένη εβδομάδα, αλλά μέσα σε όλα αυτά θα έχετε την ευκαιρία να προβάλετε και να ξετυλίξετε τη γοητεία και την πιο τρυφερή σας πλευρά, εκπλήσσοντας ακόμα και τους πιο κοντινούς σας. Είστε αυθεντικοί charmers και αυτό, όταν το εκδηλώνετε αβίαστα, θα σας βγει σε καλό σε κάθε επίπεδο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μήπως τελευταία ασχολείστε περισσότερο με τις ζωές των άλλων παρά με τη δική σας; Βάλτε τον εαυτό σας ως προτεραιότητά σας και μην αναλώνεστε σε πράγματα που στην τελική δεν σας αφορούν. Αν δεν νιώθετε εσείς πως αξίζετε, πώς θα κάνετε και τους άλλους να το καταλάβουν;


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μπορεί το μυαλό σας να είναι αλλού, αλλά ο δρόμος για την επαγγελματική επιτυχία και καταξίωση αυτές τις μέρες είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Χτυπήστε τις πόρτες που πρέπει και θα πάρετε όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Οι διαφωνίες σήμερα μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου, γι αυτό κατεβάστε τους τόνους. Βάλτε ένα όριο στον εαυτό σας για το μέχρι που πρέπει να φτάσετε και πόσα πρέπει να πείτε. Μπορεί να γίνετε πολύ σκληροί και μετά να το μετανιώσετε.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα