Προβλέψεις Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Μπορείτε να πάρετε ένα καταπληκτικό ποσό που γίνεται στην εργασία σήμερα επειδή είστε πνευματικά εστιασμένος και ενεργητικός! Οι συζητήσεις με άλλους θα είναι παραγωγικές. Ωστόσο, προσέξτε μια προειδοποίηση: Μην είστε πολύ επιρρεπείς στην εργασία σήμερα.

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Η μέρα σας σήμερα είναι ιδιαίτερα δημιουργική, γι ‘αυτό είναι μια υπέροχη μέρα για συγγραφείς, καλλιτέχνες και όσους εμπλέκονται σε μια δημιουργική αναζήτηση. Είναι επίσης μια μεγάλη μέρα για όσους από εσάς εργάζεστε στον κλάδο της φιλοξενίας,

στον κόσμο ψυχαγωγίας και στον αθλητικό κλάδο.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Οι οικογενειακές συζητήσεις θα είναι έντονες σήμερα γι αυτό προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι. Σημείωση: Αυτή η ίδια ενεργητική παρόρμηση που θα βιώσετε να μιλάτε με τα μέλη της οικογένειας μπορεί επίσης να προκαλέσει επιχειρήματα, ειδικά σχετικά με τις βελτιώσεις στο σπίτι ή την αναδιαμόρφωση έργων.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Είναι μια φανταστική μέρα για όσους από εσάς πουλάτε, εμπορεύεστε, διδάσκετε, ενεργείτε ή χρειάζεται να πείσετε άτομα. Οι συγγραφείς θα είναι πολύ ισχυροί γιατί η πνευματική σας ενέργεια είναι γεμάτη! Ακόμα, θα υπάρχει έντονος ερωτισμός με το ταίρι σας!

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Σήμερα θα έχετε πολλές ιδέες για το πώς θα αποκτήσετε περισσότερα χρήματα. Σίγουρα θα σβήσετε την ενέργεια από την άποψη της αγοράς, πώλησης, κερδίζοντας και συζητώντας τον πλούτο, τα περιουσιακά σας στοιχεία και πώς να χειριστείτε τα υπάρχοντά σας. Σήμερα θέλετε να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Σήμερα νιώθετε δυνατοί να αντιμετωπίσετε πολλές καταστάσεις, επειδή τόσο ο Ερμής και ο Άρης είναι στο ζώδιο σας. Αυτό σας κάνει πολύ δυνατούς σε όλες τις επικοινωνίες σας. Έχετε πολλή πνευματική ενέργεια και επιθυμία να διαφωτίσετε άλλους. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Εάν πρέπει να κάνετε κάθε είδους έρευνα ή να αναζητήσετε μια λύση σε ένα πρόβλημα ή να αναζητήσετε απαντήσεις σε κάτι, σήμερα είναι η μέρα σας. Αυτό συμβαίνει γιατί η ψυχική σας ενέργεια είναι ισχυρή καθώς και η αποφασιστικότητα και η κίνησή σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σταματήσετε μέχρι να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Μπορεί να προσελκύσετε κάποιον σήμερα που είναι πραγματικά στο πρόσωπό σας. Από την άλλη πλευρά μπορεί να είστε άτομο που έρχεται σε διαφωνίες με φίλους και ομάδες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, περιμένετε μια ζωντανή, δυναμική συζήτηση! Προσπαθήστε όμως, να ακούτε και τους άλλους.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Ένα πρόσωπο αφεντικό, γονέα ή αρχής μπορεί να σας εκνευρίσει σήμερα. Ή με τη σειρά του, μπορεί να είστε πολύ άμεσος μαζί τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτές οι συζητήσεις θα είναι ισχυρές και μέχρι στιγμής, διότι κάθε κόμμα θέλει να ακουστεί. Κρατήστε την ψυχραιμία σας.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα αν πρέπει να μελετήσετε οτιδήποτε ή να τελειώσετε ένα σημαντικό χαρτί επειδή έχετε πολύ όρεξη και αυτοπεποίθηση. Αυτό θα αποδειχθεί επίσης σε συζητήσεις με άλλους, ειδικά για θέματα όπως η φιλοσοφία, η θρησκεία, τα φυλετικά ζητήματα, η πολιτική. Προσπαθήστε να ακούτε τους γύρω σας.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Αν πρέπει να συζητήσετε μια κληρονομιά ή πώς να διαιρέσετε ή να μοιραστείτε κάτι, ειδικά όσον αφορά την κοινή ιδιοκτησία, θα υπερασπιστείτε σίγουρα το δικό σας συμφέρον σήμερα. Δεν θα διστάσετε να δηλώσετε τις απόψεις σας ακόμα και αν γύρω σας διαφωνούν με αυτά που λέτε.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Να είστε ευγενικοί και διακριτικοί όταν μιλάτε με άλλους σήμερα (που είναι συνήθως το στυλ σας), επειδή μπορεί να αντιπαραθέσετε με κάποιον που είναι πολύ δυνατός και πιεστικός. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην αντιδράτε έντονα.
Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: Έτσι είναι ο άντρας Ζυγός στο κρεβάτι και πώς να τον κατακτήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα