Προβλέψεις Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Τα σχέδιά σας για αυτό το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνουν μια σειρά από τέλειες συναντήσεις αλλά και όμορφες εκπλήξεις που θα σας χαρίσουν ευχάριστες σκέψεις και αναμνήσεις για το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σήμερα θα εισπράξετε πολλά θετικά σχόλια από ανθρώπους που πραγματικά μετρούν για εσάς κι αυτό όπως είναι λογικό και επόμενο θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5

– 21/6)
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με αγαπημένους δικούς σας ανθρώπους που είχατε καιρό να δείτε και να μιλήσετε. Μην αφήνετε στην άκρη την προσωπική σας ζωή και επικεντρώνεστε μόνο στην επαγγελματική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα θα θυμηθείτε πολλές καταστάσεις από το παρελθόν και θα κάνετε την αυτοκριτική σας. Τελικά μήπως σε αυτές κυριάρχησε ο εγωισμός και δεν έχετε καθαρή σκέψη με αποτέλεσμα να πείτε πράγματα που δεν τα εννοούσατε;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Για να πάρετε την πιο σωστή απόφαση για την ερωτική σας ζωή, είναι καλό να απομακρυνθείτε λίγο και να δείτε όλα όσα συμβαίνουν λογικά και με καθαρή ματιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σας αρέσει πολύ να σας δίνουν πολλές ευθύνες στη δουλειά σας και γενικά να σας ρίχνουν στα βαθιά, αφού όχι μόνο ξέρετε να κολυμπάτε αλλά και εντυπωσιάζετε με τις… κολυμβητικές σας ικανότητες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν και δίνετε σε όλους την εντύπωση πως τα έχετε πολύ καλά με τον εαυτό σας, πως δεν έχετε ανασφάλειες και δεν φοβάστε τίποτα και κανέναν, στην πραγματικότητα είστε γεμάτες φόβο και αγωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σταματήστε να είστε απόλυτοι και να λέτε πάντα αυτό που πιστεύετε με τον πιο σκληρό τρόπο, γιατί έτσι κάνετε κακό στους άλλους. Προσπαθήστε να πείτε όλα όσα θέλετε με καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Και ναι, σας έχουμε πολύ καλά νέα. Συναισθηματικά, η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και αυτό θα σας γεμίσει χαρά. Οι μέρες και οι νύχτες σας γίνονται καλύτερες. Τι άλλο πια θέλετε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αυτό το Σαββατοκύριακο σας συμβουλεύουμε να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για ένα συμβάν στο οποίο θα ζητηθεί η γνώμη σας γιατί τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μετά από ένα διάστημα με μεγάλη πίεση και κούραση, θέλετε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και σας χαρίζουν ενέργεια. Δείξτε εμπιστοσύνη σε κοντινούς σας ανθρώπους και στις συμβουλές που σας δίνουν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η σημερινή μέρα θα φέρει κοινωνικότητα, συναντήσεις και ενδιαφέρουσες συναναστροφές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα με μια αισιόδοξη ματιά.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα