Προβλέψεις Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Εάν σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο σε ερωτικό επίπεδο μην είστε πολύ υπερβολικοί και πέσετε με τα μούτρα. Γιατί μπορεί τελικά να μην ταιριάξετε και να ενθουσιαστείτε τζάμπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να χειριστείτε άμεσα οποιαδήποτε επαγγελματικά θέματα που έχουν σύντομη προθεσμία. Δεν θα μπορείτε να χαλαρώσετε μέχρι να τελειώσετε με αυτές τις εργασίες και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν οι φιλικές σας σχέσεις περνάνε μια κρίση τελευταία καλό θα είναι να τα βάλετε κάτω και να συζητήσετε και να αφήσετε τον εγωισμό σας

στην άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντί να τρέχετε να τα προλάβετε όλα μόνοι σας ζητήστε μια βοήθεια από τους φίλους ή από την οικογένειά σας. Και εκείνοι θα σας τη δώσουν με μεγάλη χαρά.

ΛΕΩΝ

Δώστε προσοχή στις “συμπτώσεις” και στις υπερβολικά περίεργες εκδηλώσεις θαυμασμού. Κάτι κρύβεται πίσω τους και θα το μάθετε σχετικά γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε κάθε κριτική και απλά μπείτε στην θέση των άλλων πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Αν δεν σας αρέσει η συμπεριφορά ενός φίλου σας, ζητήστε του εξηγήσεις και σίγουρα θα σας τις δώσει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά θα είστε ανήσυχοι σήμερα με κάποια επαγγελματικά σας θέματα και δεν θα μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις άλλες σας υποχρεώσεις. Μην τα σκέφτεστε όμως. Αφήστε τα για την βδομάδα που έρχεται και περάστε καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απολαύστε την ομορφιά σε όλες τις μορφές της σήμερα και μην ασχολείστε με θέματα που σας χαλάνε την διάθεση. Μια επίσκεψη σε συγγενικά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια έξοδος με τους φίλους σας και τον σύντροφο σας θα είναι ιδανική επιτέλους για εσάς γιατί το τελευταίο διάστημα δεν είχατε χρόνο να τον περάσετε με τα δικά σας πρόσωπα. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν χρειάζεται να γυρίσετε την πλάτη σας σε έναν φίλο που έχει την ανάγκη σας. Μιλήστε του ειλικρινά και προσπαθήστε να τον βοηθήσετε. Το ίδιο θα έκανε κι εκείνος για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι ποτέ αργά για να ζητήσετε συγγνώμη όταν δεν έχετε δίκιο ή όταν πείτε κάτι πάνω στα νεύρα σας που μετά από λίγο το μετανιώνετε. Προσοχή στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσέξτε πως εκφράζεστε καθώς κάτι μπορεί να ακούσει ένας γνωστός σας που δεν θα του κάνει καλή εντύπωση και σίγουρα θα σας ζητήσει το λόγο.

Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα