Προβλέψεις Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Είναι πιθανό να καθίσετε σήμερα και να συζητήσετε με το ταίρι σας όσα σας απασχολούν και να τακτοποιήσετε πράγματα και υποχρεώσεις. Μπορεί επίσης να προετοιμάσετε ένα σύντομο ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες βλάβες στο σπίτι θα σας ταλαιπωρήσουν με αποτέλεσμα όλη μέρα να έχετε το μυαλό σας μόνο εκεί και να μην κάνετε τίποτα άλλο. Υπομονή, θα περάσει κι αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να αποφασίσετε να πάρετε μέρος σε δραστηριότητες που αφορούν στα παιδιά. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για εκδρομές αναψυχής συντροφιά με φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η

οικονομική σας κατάσταση φαίνεται ιδιαίτερα καλή τώρα. Μια αύξηση του εισοδήματος θα μπορούσε να έρθει στο δρόμο σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και να κλείσετε πολλές οικονομικές εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ

Ψάχνετε να βρείτε νέα καλοκαιρινά χόμπι που θα σας ανανεώσουν και θα περάσετε μια όμορφη και απολαυστική σεζόν. Βγείτε με φίλους και διασκεδάστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό σας σήμερα ταξιδεύει και μόνο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας δεν είστε. Αν θέλετε να τις τακτοποιήσετε όλες, μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτές.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα έχετε όρεξη να ακολουθήσετε την οικογένεια σας σε ότι έχουν αποφασίσει να κάνουν όλοι μαζί. Μάλλον θα προτιμήσετε να ξεκουραστείτε γιατί οι προηγούμενες μέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μικρο εντάσεις με τον σύντροφο σας δεν θα λείψουν γιατί δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και θέλετε διαφορετικά πράγματα και οι δύο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε μια υπέροχη μέρα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας συναρπάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια κοντινή απόδραση μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι ότι πρέπει καθώς το χρειάζεστε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Από την επόμενη εβδομάδα σας περιμένει αρκετή δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια έκπληξη θα έχετε από ένα φιλικό σας σας πρόσωπο που έχετε να δείτε πολύ καιρό και αυτό θα σας κάνει πιο χαρούμενους από ποτέ. Προσοχή στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, θα το κάνετε με αποφασιστικότητα και θα αισθανθείτε μεγάλη ικανοποίηση όταν τελειώσετε. Η μέρα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

Καλημέρα και Καλό σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα