Προβλέψεις Σάββατο 12 Αυγούστου

Τι μας λένε τα ζώδια σήμερα..

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Σήμερα θα αντιμετωπίσετε τα λάθη και τις αποτυχίες στην δουλειά – το διάστημα αυτό θα κρατήσει έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις, χαμένες γραφειοκρατικές εργασίες, σύγχυση στις επικοινωνίες και ακυρωμένες συναντήσεις. Το ευχάριστο είναι ότι θα ολοκληρώσετε εύκολα έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Οι παλιές ….φλόγες έρχονται πίσω στη ζωή σας. Αυτό συνεχίζεται μέχρι

τα μέσα του Σεπτέμβρη. Ναι, θέλετε να έχετε επαφή με μια παλιά σας αγάπη. Το ερώτημα όμως είναι ένα… Είστε έτοιμη για αυτό;

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Οικογενειακές συγκεντρώσεις και συγγενείς που δεν έχετε δει για λίγο, θα εμφανιστούν σήμερα. Κάποιοι μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστοι. Να θυμάστε μπορούμε να επιλέξουμε τους φίλους μας αλλά όχι τους συγγενείς μας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Θα προκληθούν καθυστερήσεις στις μεταφορές και ανόητα σφάλματα στις επικοινωνίες σας με άλλους για το υπόλοιπο του μήνα και για τον Σεπτέμβριο. Παρ όλα αυτά, όλα τα έργα και οι στόχοι σας που βρίσκονται εν κινήσει θα τελειώσουν πιο γρήγορα.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σας αυτό το μήνα θα είναι πολλές. Αυτό είναι απογοητευτικό, αλλά αναπόφευκτο. Τα καλά νέα είναι ότι θα μάθετε κάτι σημαντικό και ευχάριστο σήμερα!

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Ο υπόλοιπος μήνας θα φέρει τους ανθρώπους από το παρελθόν σας που είχατε χάσει για διάφορους λόγους από τη ζωή σας. Θα κάνετε επίσης ανόητα σφάλματα. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, μπορεί όμως να διορθωθεί γρήγορα -αν φυσικά το θελήσετε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Κάθε είδους διαχείριση θα γίνει εξαιρετικά καλά τώρα και για τις επόμενες εβδομάδες. Επιπλέον, μην αμελείται την υγεία σας διότι ο Ερμής θέλει να σας βάλει σε μπελάδες!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Οι παλιοί φίλοι από το παρελθόν θα επανέλθουν στη ζωή σας ξανά για το υπόλοιπο μήνα. Για τους περισσότερους από εσάς, αυτή θα είναι μια ευκαιρία για να τους ζητήσετε συγγνώμη. Μερικοί από εσάς θα ασχοληθείτε με προηγούμενα θέματα που σας απασχολούν και βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Αυτό το μήνα θα συναντήσετε παλιούς συνεργάτες . Αυτό μπορεί να είναι μια ευκαιρία για δουλειά για μερικούς από εσάς ή μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάτι που αιωρείται το τελευταίο διάστημα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Τα ταξιδιωτικά σχέδια για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες θέλουν τεράστια προσοχή. Στην ιδανική περίπτωση, προσπαθήστε να ταξιδέψετε σε κάποιο σημείο που είναι κοντά σας.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)
Για το υπόλοιπο αυτό μήνα και μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα πετύχετε να ολοκληρώσετε συμφωνίες σχετικά με κληρονομιές, φόρους, χρέη και οτιδήποτε σχετίζεται με την κοινή ιδιοκτησία.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Οι πρώην συνεργάτες και οι παλιοί φίλοι από το παρελθόν σας θα σας βοηθήσουν σήμερα. Εάν έχετε αφήσει κάτι στην μέση αυτή είναι η σωστή στιγμή για να το ολοκληρώσετε!

Από την Μαρίλια Καραγιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα