Προβλέψεις Σάββατο 11 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Βλέπετε παγίδες για τα παιδιά σας αλλά θυμηθείτε ότι οι εμπειρίες της ζωής είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι. Δώστε τους λίγο χώρο και εμπιστευθείτε ότι μπορούν να πλοηγηθούν στη ζωή τους.Θα είστε απασχολημένοι με ταξίδια και συναντήσεις, αλλά θα πρέπει επίσης να διευκρινίσετε τις λεπτομέρειες και τις οδηγίες. Είναι πιθανό να χάσετε το δρόμο σας ή να παρερμηνεύσετε τις οδηγίες. Η ατομικότητα σας μπορεί να παρεξηγηθεί, οπότε προσέξτε πώς παρουσιάζετε τις ιδέες σας σε επαγγελματικούς κύκλους.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Παρόλο που ίσως

έχετε αποφασίσει για κάποιο ζήτημα πρόσφατα, μπορεί να χρειαστεί να γίνει εκ νέου αξιολόγηση αυτού που αρχικά φαινόταν σαφές.Αυτή είναι μια περίοδος που η δημιουργικότητά σας είναι ισχυρή και εφαρμόζεται εύκολα στη δουλειά ή τις σπουδές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Θα μπορούσατε να μπείτε στον πειρασμό να λάβετε αποφάσεις βάσει των απόψεων των άλλων. Έχετε περισσότερη πίστη στα φυσικά σας ένστικτα αυτή τη στιγμή. Χαλαρώστε.Συνεχίστε να κάνετε καλή δουλειά και θα λάβετε σύντομα τις ανταμοιβές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Μπορεί να αρχίσει να υπάρχει μια ησυχία στο χώρο εργασίας σας μετά από μια αρκετή ένταση που να υπήρξε πριν λίγες ημέρες. Αυτό θα μπορούσε να δείξει δυσαρέσκεια με τον τύπο των ανθρώπων με τους οποίους εργάζεστε.Ένα ταξίδι θα σας δημιουργήσει νέες ιδέες.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Δεν χρειάζεται να θυμώνετε, αλλά μπορείτε να είστε ήσυχοι και ζητάτε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας. Ο σύντροφος σας θα σας βοηθήσει. Θα έχετε αρκετή επικοινωνία με άλλους, αλλά μπορεί να υπάρξει μια παρερμηνεία που θα μπορούσε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Έχετε μια επαναστατική ιδέα που αποτελεί μέρος της δέσμευσης για τον εαυτό σας.Οι μεταβολές της διάθεσής σας μπορεί να σας προκαλέσουν ανάμεικτα συναισθήματα όλη την ημέρα. Πρέπει να εξετάσετε τι προκαλεί αυτές τις ακραίες συναισθηματικές μετατοπίσεις.Θα βελτιώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας θέτοντας τον έλεγχο.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Είναι πιθανό να δημιουργήσετε νέες κοινωνικές επαφές και αυτό θα οδηγήσει σε ευχάριστες συναντήσεις με άλλους που έχουν παρόμοια γούστα με τον εσάς.Προσθέστε ισορροπία στις σχέσεις σας με τη διπλωματία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Θέλετε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία, αλλά μην πιέζετε τα πράγματα γιατί διαπιστώνετε ότι απλά δεν μπορείτε να είστε τόσο ελεύθεροι όσο θα θέλατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Οι στενοί σχέσεις, με εκείνους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, μπορούν να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών. Υπάρχει μια πιθανότητα ανανεωμένων συναισθημάτων καθώς αναπτύσσετε έναν δεσμό με ένα νέο άτομο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για σχέσεις, θέματα οικειότητας και ακόμη και σεξουαλικότητας. Κερδίζετε σαφήνεια και ένα άνοιγμα που μπορεί να μειώσει τις εντάσεις.Η επαφή με φίλους είναι μεγάλη και θα φέρει πολλές παλιές αναμνήσεις που θα αναζωπυρώσουν χαμένα συναισθήματα – κάποια καλά και κάποια όχι, αλλά παρόλα αυτά νοσταλγικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Υπάρχει μια ανανέωση για αισθηματικά σας και την προσέγγισης σας στην αγάπη. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει βελτίωση της σχέσης σας με τον σύντροφο σας ειδικά αν υπήρχαν εντάσεις το προηγούμενο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχετε τη ζωτική κίνηση και την διάθεση να εργαστείτε και να βελτιώσετε την υγεία και τον τρόπο ζωής σας.

Να έχετε μια όμορφη μέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα